• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Vtipné správy

DeletedUser

Guest
...

No není to zrovna nejhezčí pocit, když si s tebou někdo vytírá .. ;)
A hlavně je to ostuda pro kamínka..
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser35450

Guest
No ak som dobre pochopil tak asi o to ,ze Kamienok si robil trosku dobry den s jedneho hraca a par inych hracov sa tu do neho pustilo ,ze vraj ho uraza ...

Moj osobny nazor je ,ze to vobec nie je urazanie ,skor sranda ,sice na ukor druheho ,ale kto ma zmysel pre humor ten to pochopi na prvy krat a rovno sa toho chyti a odpovie rovnakym stylom :)
sam som bol sucastou Vandalov na SK14 kde to zacalo po prvy krat a sam som daval (na inom svete) podobne otazky zaujemcom :D a nebolo to vobec myslene ako urazanie ,tie moje otazky boli skor typu "aku silu utoku ma domobrana?" alebo "na co sluzi sviecka na stole v zbrojnici" alebo ci vie o tom ,ze kopijnici maju specialnu schopnost prehodit kopije cez hradby a teda za akych podmienok sa da tato schopnost pouzit :D atd. ,celkom dobre sa tak vyselektuje kto ma aj trochu hlbsie znalosti o hre a kto nie ,schopny hrac ,ktory vie o com je hra sa tomu okamzite zasmeje a kto ma zmysel pre humor tak rovno aj odpise podobnou formou ,napriklad dostal som na tu schopnost kopijnikov prehodit hradby odpoved - "ak pouziju rebriky ,alebo trampoliny" :D
Niektory hraci aj prave vdaka tomu dostali pozvanku.
Ak by som dostal takyto psychotest vobec by som to nebral ako urazanie ,ale z chuti by som sa tomu zasmial a odpovedal by som rovnakym stylom a ak by mi prisla zas podobna odpoved tak uz duplom by som sa snazil pretlacit do takeho kmena ,pretoze tam vidno ,ze sa ludia bavia a maju zmysel pre humor a to je dobry zaklad dobrej party a ta je zas dobry zaklad pre dobry kmen kde nehraju hraci len sami pre seba ,ale su ochotny aj padnut za toho druheho :)

Robite z toho hroznu tragediu niektory ... netreba to brat tak tragicky ,ale s humorom ,ovsem treba vediet rozlisit tu hranicu kedy je to este sranda a kedy to uz je urazanie a pravda je tiez ,ze ak si chcem z niekoho utahovat ,aj sam musim zniest trosku srandy na vlastny ucet ,ved nenadarmo sa vravi ,ze pravy zmysel pre humor ma ten ,kto si dokaze vystrelit sam zo seba :) pripadne aj tej kritiky ,lebo nie kazdy to dokaze zobrat ako srandu ... hlavne treba vediet polozit aj spravne otazky ,otazky typu psychologicka porucha ,vztah k alkoholu a pod. to uz je take trosku na hrane ,lepsie davat otazky konkretne k DK ,tym myslim nikoho neurazis Kamienok ;)


Tak jako se někomu zdá tahle modelka krásná, pro jiného je to již jasná Anorexie a proto je tato dívka pro něj odpudivá. Tak přesně tak se pro jednoho tak a pro druhého jinak zdá urážlivá či výsměšná Tvá zpráva.

Toto je dobre vystihnute ,uplne presne povedal by som :)
Vzdy budu ludia ,ktory to budu brat s humorom a vzdy budu taky ,ktory nie a dost zavazi aj to ako su take otazky polozene ,ale kazdopane tak to je a tak to je aj spravne ,ako tu uz bolo napisane ,sme v demokracii a preto ma kazdy pravo na nazor a slobodu slova (v istych medziach samozrejme) a teda aj na pozitivne a aj na negativne nazory ,o tom je demokracia :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser31794

Guest
Obcas si taky vystrelim z hrace zvlast kdyz mi od nej prijde zprava ze na me posle kmen a podobne.Kdo ma vsechny kolecka pohromade pochopi okamzite o co jde a kdo ne ma hold smolik a kmen se pobavi na jeho ukor.
 

DeletedUser

Guest
Urážím "urážitele", zmenšuje to hřích jako když zloděj okrade zloděje, já smysl pro humor mám, ale abych se smál tomu jak si někdo slušně zažádá o vstup do kmene a ty mu dáváš debi*lní otázky a on se snaží je zvládnout, aby k vám mohl... A když se konečně přes všechno probojuje tak ho nevezmeš ani na zkoušku.. Je mi tě líto....
Já tuto hru neberu vážně, ale toto co děláš ty se prostě nedělá, bavit ostatní na něčí účet, fůj!

Takým ľudom ako ty, by som vypol internet :)
 

DeletedUser21646

Guest
myslím že dotyčný poškozený hráč to pochopil nebo brzo pochopí:D "že šlo o srandu,,:yes:)
 

DeletedUser

Guest
To čo napísal *kamienok* :) to je ešte slabota :)

Nalistoval som si Pravidlá hry :)

[SPOIL]§ 5 Komunikace
  1. Přímé urážení ostatních hráčů, či spojovat slova v urážlivém kontextu je zakázáno.
  2. Vyhrožování a vydírání ostatních hráčů je povoleno pouze v souvislosti s hrou samotnou. Jakékoliv vyhrožování fyzickou či jinou újmou mimo hru je přísně zakázáno a povede k trvalému zablokování.
  3. Extremistické, rasistické nebo jiné ilegální vyjadřování, kterým by mohl být porušen zákon ČNR č. 40/2009 Sb. (Trestní zákon), je ve hře přísně zakázáno.
  4. Phishing (podvodné získávání údajů ostatních hráčů) v jakékoli podobě je přísně zakázán.
  5. Uražka člena supportu v ticket systému může vést k trvalému zablokování účtu na všech světech. V případě urážky hráče členem supportu si vyžádejte konzultaci s administrátorem hry (Indigra) a to výhradně přes ticket systém.
  6. Je zakázáno napodobovat nick supportéra, nebo se za něj jakkoliv vydávat, toto porušení může mít za následek i globální vyloučení ze hry.
  7. Tresty za urážky mohou být realizovány ve všech aspektech hry, tzn nejen na světovém, ale i kmenovém foru.
  8. Je zakázané zverejňovat na veřejném DK fóru Váš rozhovor (ticket) s DK Support Teamem. Toto zveřejnění je povoleno ve zprávách mezi hráči, a na kmenovém foru.
  9. Řetězové emaily nebo linky k tzv. “Zlodějským hrám” (hra ve které provozovatelé požadují rozšiřování linků) nesmí být rozesílány.
  10. Hru není povoleno používat pro šíření reklamního materiálu či pro jiné reklamní účely bez souhlasu InnoGames GmbH.
  11. Profily hráčů a kmenů mohou být psány pouze v češtině či slovenštině. Při použití jiného jazyka je nutný smysluplný český či slovenský překlad.
Příklady:

  • Je dovoleno označit hráče jako “začátečník” a kritizovat jeho způsob hry užitím vhodného slovníku.
  • Je dovoleno vymáhat po hráči suroviny pod pohrůžkou zničení vesnice nebo jiné újmy ve hře. Je zakázáno vymáhat od hráče suroviny nebo podpory vyhrožováním, které zasahuje mimo hru. (např. “Jestli mi nepošleš suroviny, tak tě ve škole zbiju.” nebo “Jestli mi nepošleš podpory, tak ti zítra seberu všechny peníze na svačinu.” a podobně).
  • Je přísně zakázáno vymáhat od hráče prémiové body nebo věci mimo hru (peníze a jiné).
  • Je zakázáno urážet hráče nebo s nimi komunikovat urážlivým způsobem (např. nadávky přímo na hráče nebo na jeho rodinu, a podobně).
  • Je zakázáno používat rasistické, nelegální, nevhodné nebo reklamu propagující výrazy při pojmenovávání svých vesnic, kmenů nebo v kmenovém či osobním profilu.
  • Je zakázáno zveřejňovat pornografické odkazy v osobním nebo kmenovém profilu.
  • Rasistická, nelegální, nevhodná nebo reklamu propagující jména povedou k okamžitému hernímu BANu. Jména jako "Adolf ******" nebo "pedofilní násilník" vedou k okamžitému vyloučení ze hry.
  • Hráč urážející ostatní ve fóru nebo chatu může být vyloučen ze hry nebo z kterékoliv součásti herního servisu. Toto se týká nejen světového, ale i kmenového fora.
[/SPOIL]

Takže nerozumiem prečo sa tu pán supporter Biblos oháňa s paragrafmi :)
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
No problém je v tom, že jsi nepochopil, co jsem kritizoval, to je to celé. A oháněl jsem se jimi jako moderátor fóra, ne jako support - tak si to nepleť.

Pokud jde o humornost stránky, tou jsem se nezabýval, protože ve svém věku dávám přednost jinému druhu humoru ... :hi
 

DeletedUser

Guest
...

Zborko, vypnul internet? :) Pročpak? Za to, že se zastanu hráče z kterého si dělá srandu jiný hráč?
Někdy se až divím jak můžou být hráči v této hře zlý.. To se proboha nemůžete chovat normálně jako v realu?
Proč se nemůžete chovat k ostatním hráčům jako ke kamarádům? Divoké kmeny jsou hra a ve hře se takhle nehraje, pokud si chcete na někom vylévat zlost, tak prosím, tady ne.. Nechte slušný hráče hrát, aniž by se jejich zpráva objevila na foru, oni vám nic neudělaly......
 
Nahoru