• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Vytvoreni scriptu

warsass

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Ahoj, mel bych navrh na script ktery by mohl pomoc hracu pri obrane nebo utoku. Urceny pro vedeni kmene. Potreboval bych kontakt na vyvojare scriptu ktery by to dokazal. Jemu bych napsal konkretni predstavu.

michal 7

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
Ahoj, mel bych navrh na script ktery by mohl pomoc hracu pri obrane nebo utoku. Urceny pro vedeni kmene. Potreboval bych kontakt na vyvojare scriptu ktery by to dokazal. Jemu bych napsal konkretni predstavu.
Ale víš že jsou povolené a zakázané scripty já jsem sice proti jejich používání ale já bych se spíš zeptal přes ticket podpory nevím zda se ti někdo ozve možna na discordu by byla větší šance ale tam by to muselo probíhat v angličtině (general sekce)

warsass

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
videl jsem ze se tady spominaji i nejaci tvurci scriptu, proto se ptam takhle, jestsli se nekdo nenajde. Nemyslim si ze to co chci navrhnout by bylo zakazane, bude to podle me zlepseni hry, strategie :)