• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Vzestup paladinů

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Už několik let je paladin nejvíce ikonická postava na Divokých kmenech. Nicméně, jeho výstroj začíná lehce rezivět a v poslední době si začal také stěžovat, že nemá možnost se dále rozvíjet, že je na všechno sám a také, že dělá spoustu práce přesčas. Tak jsme se rozhodli poskytnout mu vhodné podmínky k tomu, aby mohl získat další dovednosti, trénovat se a hlavně, pozvali jsme jeho kamarády do boje, takže už nebude na všechno sám!

InnoGames s hrdostí představuje: Vzestup paladinů!

Tento zbrusu nový systém paladinů bude zejména o možnostech. Nejenže budete moci vlastnit až deset paladinů, ale budete je také moct zlepšovat, učit novým schopnostem a trénovat v oblastech, ve kterých od nich potřebujete největší pomoc. A to jak na bojišti, tak ve vašich vesnicích!

Nábor paladinů

S novým systémem paladinů budete moci zaměstnat až deset paladinů, kteří budou připraveni plnit vaše příkazy. Jako obvykle, svého prvního paladina si rekrutujete ve své první vesnici. Později, jakmile vždy získáte určitý počet vesnic, budete moci povolat do zbraně i další paladiny.

Množství vesnic k získání dalších paladinů je následující: 1, 3, 5, 10, 20, 35, 50, 65, 80, 100

Trénink paladinů

Získat zkušenosti tréninkem je snadné, důležitější je se získanými schopnostmi umět správně naložit. Ve skutečnosti existuje mnoho způsobů, jak vaši paladinové mohou získat body schopností (často nazývané jen XP). Celkem je možné je získat čtyřmi způsoby: Válčením, podporováním, budováním a trénováním. V začátku se může zdát, že je nejlepším způsobem nechat svého paladina dohlížet na výstavby budov vaší první vesnice, nicméně, jak hra postupuje, zjistíte, že budou jeho zkušenosti potřeba i jinde.

Válčení
XP získá jednotlivý paladin pokaždé, když brání svoji vesnici nebo útočí na jinou vesnici. Váš paladin neztratí své dosavadní schopnosti, ani když padne statečně na bojišti. Pokud váš paladin vede útok na jinou vesnici nebo statečně brání tu svou, množství získaných XP závisí na počtu a typu jednotek, které v boji porazí. Váš paladin nezíská žádné XP při bránění proti vlastním jednotkám či při útoku na vlastní vesnici.

Podporování
XP získá jednotlivý paladin pokaždé, když se rozhodne podporovat vesnice jiného hráče. A to buď sám a nebo společně s další armádou. Množství získaných schopností je závislé na celkovém objemu armády, která s ním vesnici brání, na množství jednotek, které při podpoře zabijí a v neposlední řadě také na čase, jak dlouho v dané vesnici zůstane jako podpora, což znamená, že paladin získá XP i v případě, že daná vesnice nebude během jeho podpory napadena či bude změněn počet vojska, který s nim vesnici podporují. Váš paladin nezíská žádné zkušenosti tím, že bude bránit vesnici jiného hráče proti vlastním útokům.
Paladin zároveň nezíská žádné XP, pokud při podpoře jiné vesnice bude v dané vesnici dokončena výstavba nějaké budovy. V dané vesnici totiž není od toho, aby dohlížel na výstavbu, ale aby vesnici bránil vojenskou silou.


Budování
XP získá jednotlivý paladin tím, že bude dohlížet na výstavby budov, a to tím způsobem, že bude celou dobu výstavby (od zahájení stavby až po dokončení) v dané vesnici. Množství XP je závislých na surovinových nákladech na danou budovu. Paladin, který je na podpoře v jiné vesnici, nemůže bránit a zároveň dohlížet nad výstavbou budov a proto tímto způsobem nezíská žádné XP.

Trénink
XP získá jednotlivý paladin tím, že podstoupí v soše, ve své domovské vesnici, důkladnému tréninku. Během tohoto tréninku není paladin k dispozici pro jiné úkoly (nemůže podporovat jiné vesnice, nemůže dohlížet na výstavbu budov atd.). Každý trénink je potřeba zaplatit surovinami a nějakou dobu trvá. Pokud trénink přerušíte, získáte zpět jen 90% utracených surovin. Pokud bude během tréninku domovská vesnice paladina dobyta, paladin zemře. Jakmile paladin zemře, jeho trénink se zruší a nezíská z něj žádné XP.


Kniha schopností

Takže teď, když už víte, jak paladinové získávají body schopností, pojďme si ukázat, co za ně získáte.

Po dosažení určitého množství bodů schopností, vylepšíte svého paladina o jednu úroveň. Pokaždé, když se váš paladin vylepší o jednu úroveň, získá knihu schopností. Tyto knihy jsou získávány náhodně lze je využít a zlepšit tak svého paladina v některé z těchto tří oblastí: Útok, obrana a vesnice. Každý z vašich paladinů se bude moci vylepšovat až do úrovně 30, což znamená, že žádný z nich nebude schopen zvládnout všechny schopnosti. Volte tedy moudře!

Útok

Útočení
Během útoku s paladinem budou sekerníci v útoku bojovat efektivněji.

Jezdectví
Během útoku s paladinem bude lehká kavalérie v útoku bojovat efektivněji.

Ničení
Během útoku s paladinem budou katapulty způsobovat větší škody budovám.

Bourání
Během útoku s paladinem budou beranidla efektivněji ničit hradby.

Obrana

Šermířství
Šermíři vesnice, ve které se paladin nachází, budou mít zvýšenou obranu.

Falanga

Kopiníci vesnice, ve které se paladin nachází, budou mít zvýšenou obranu.

Opevňování
Budovy vesnice, ve které se paladin nachází, budou odolnější proti obléhacím strojům.

Vroucí olej
Hradby vesnice, ve které se nachází paladin, budou odolnější.

Vesnice

Motivování
Vesnice, ve které se paladin nachází, bude produkovat více surovin.

Architenktura
Vesnice, ve které se paladin nachází, bude rychleji stavět budovy.

Instrukce
Vesnice, ve které se paladin nachází, bude rychleji rekrutovat jednotky.

Přesvědčení
Vesnice, ve které se paladin nachází, bude mít zvýšenou efektivu šlechtických útoků. (Paladin se musí v dané vesnici nacházet v době, kdy útok proběhne.)

Knihy schopností se přidají po získání automaticky do vašeho inventáře, kde mohou být využity jakýmkoliv paladinem, který však musí splňovat požadavky pro využití dané knihy schopností. Pokud váš paladin požadavky splňuje, můžete využít knihu v inventáři a nebo přímo na obrazovce náhledu daného paladina. Pokud vám ikona dané schopností na obrazovce bliká, znamená to, že vybraný paladin splňuje všechny požadavky k tomu, aby mohl využít danou knihu a zlepšit se v daném odvětví.

Doufáme, že se vám nový systém líbí a přinese pro vás nové možnosti, jak ve hře využít své paladiny. Přejeme vám hodně štěstí v boji! Pokud máte jakékoliv dotazy k novému systému paladinů, neváhejte se s nimi obrátit do diskuzní sekce!


S pozdravem
Váš DK Tým

DK Wiki

Více informací o této novince se dozvíte na naší DK Wiki » Paladin.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Nenechte si ujít naše video, kde se dozvíte, jak nový systém schopností paladina vypadá a jakým způsobem je možné mít více paladinů. Nový systém nás čeká poprvé již na Světě 48!

(Video je v angličtině s českými titulky)
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru