• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Vzhledy vesnic - diskuse/zpětná vazba

Medík Tedík

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
122
Padací mosty, vodní příkopy a možnost LGBT banneru se chystají v dalším updatu :)

michal 7

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
12
Uvažujete v budoucnu i o dalších vizuálních změnách? Abychom si například mohli měnit vzhled paladina, naše armády dostaly zlaté zbroje nebo jsme mohli vytáhnout ve vesnici bílou vlajku, pokud na nás bude útočit nějaký zlý hráč?
Spíš aby jsme si mohly pověsit na baráky balónky na narozeniny ale ne tolik aby neuletěly

Mordorak123

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Novinka dobrá,
ale chybí mi možnost vypnutí/zapnutí viditelnosti těchto skinů, některé skiny jsou až někdy dost ostré a třeba při plánování a sledování mapy nepřehledné. 100 lidí 100chutí ale za checkbox který by tyto skiny vypnul bych se nezlobil.

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.366
No, když jsem to prvně zaznamenal ve hře na mapě, nejprve jsem myslel, že mám něco s notebookem a začal se o mne pokoušet infarkt při představě, že mě čeká koupě nového. Pak jsem pro jistotu vyčistil brýle, a když ani to nepomohlo, tak už už jsem se chystal nahlásit chybu hry. A pak mi došlo, že to není chyba na mé straně, ale novinka od vývojářů INNO.

michal 7

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
12
No, když jsem to prvně zaznamenal ve hře na mapě, nejprve jsem myslel, že mám něco s notebookem a začal se o mne pokoušet infarkt při představě, že mě čeká koupě nového. Pak jsem pro jistotu vyčistil brýle, a když ani to nepomohlo, tak už už jsem se chystal nahlásit chybu hry. A pak mi došlo, že to není chyba na mé straně, ale novinka od vývojářů INNO.
Já si toho moc nevšiml (vesnic s novým vzhledem) ale brýle si musíš čistit častěji já je čistím denně

SQED

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Přidávám se ke kolegům a také prosím o možnost skrytí této funkce. Důvod: nepřehledná mapa, pomalejší rozhodování, neefektivní práce. Děkuji, SQED

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
130
mně je třeba fakt vzhled vesnice na mapě úplně ukradený, za grafické balíčky pro hru bych si klidně byl ochotný zaplatit, ale tohle pro mě osobně splňuje jen jednu funkci, ukázat ostatním že mám na nákup blbostí :)

Woshoust

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Jak získám skin na vzhled vesnic? Byl jsem 2x podporovatel dne a nemám nikde uvedený skin dostupný.