• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Wenik.

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser42805

Guest
Příchod Jara

Byla to strašná zima, útoky se nedařily , vojákům zamrzly zbraně v rukou a a zastavil se pro ně čas, jako by zamrzli. Příchodem jara se oteplilo, Kopytníci,šermíři, sekerníci a lučišníci roztály a Nabrousili si zbraně. Na jaro čekali hodně měsíců až se nakonec dočkaly. Hned začaly znovu stavět budovy a vylepšovat se. Trénovali i v noci.
Začali útočit na jiné protivníky a vedlo se jim skvěle, akorát netušily že se na ně chystá velký útok špehů a serekníků. Ráno se vesničané probudily a zahlídly v dálce jak odchází špehové. Rozhodli se že zaútočí taky. O dvě hodiny déle na ně šel obrovský útok. Hned zavolali do sousedních vesnic jestli by jim nechtěly pomoct a oni souhlasily.Poslali přes tisícovky vojáků. Kdyby to bylo v zimě asi by jsme prohrály ale bylo krásné jarní ráno tak se nám povedlo vyhrát. Hned vyslali jezdce do okolních vesnic, aby jim vyřídily že vyhráli. Všichni se sešli v jednom kmenu aby oslavovaly svojí výhru.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru