• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

X. Oficiální sraz - Jihlava, 22.4.2017

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Když se však na to podívám hráčskýma očima, je fakt, že příště ty otázky musíme formulovat ještě precizněji. No, i my se pořád učíme. :)
 

Woo Woo

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
145
U skrýše zcela určitě chyba byla, doporučuji si otázku znova přečíst.

V případě plného seláku, ano, dalo se to pochopit, že při běžném naplnění seláku se dá vlajka vyměnit. Ale v případě, že tam vlajka je a bylo psáno, že je selák plný, musí se brát plný celkový limit seláku včetně vlajka, takže to odebrat nelze.
 

DeletedUser41445

Guest
U skrýše určitě chyba nebyla, stačí se podívat ve hře do skrýše. A ta vlajka byl trochu chyták, ale ne zas tak velký, protože samozřejmě ji vyměnit za jinou lze, jen počet obyvatel musí odpovídat nezvýšenému počtu - což Vám i hra, při pokusu ji vyměnit při zvýšeném počtu obyvatel ve vesnici, napíše upozornění, že počet obyvatel musí klesnout.
Zobrazit přílohu uživatele 4135

Preane jak psal woo woo...do skryse vleze max 6000 surovin, protoze pokryje 2000 surovin od kazdeho druhu.

Selak jsme sice taky upozornovali,ze otazka se pta pri plne pokrytem, ale davali jsme sprazne ze jde, pokud neni prokroceny limit zakladniho selaku.

Dalsi tam myslim nebyli :)
 

DeletedUser33829

Guest
Otázky byly opravdu špatně formulované. U skrýše se dá slovíčkařit, ale přeci jenom ve hře je napsáno 2000 surovin a každý ví, že kdyby měl ve vesnici např. 500 dřeva, 500 hlíny a 5000 železa, tak o 3000 železa přijde.
Otázka s vlajkou byla též špatně definována, když jsem četl možnost a), tak jsem ji chtěl zakroužkovat, ale přeci jenom dvakrát měř a jednou řež, tak jsem si přečetl pro jistotu i ostatní možnosti a docvaklo mi, že mám odpovědět c), protože i já první možnost pochopil tak, že selák je plný prostě i s tou vlajkou.
Na přesném datu hry bys mě nedostal, Biblosi, to si pamatuji, protože je to státní svátek.
Odevzdával jsem to s tím, že budu mít jednu odpověď špatně, což se stalo, správné odpovědi jsem neviděl, ale vím co jsem měl špatně, a to je dle mě další špatně formulovaná otázka, kolik šípů mají lučištník a lučištník na koni. V duchu jsem si říkal dohromady? Proč tam není slovo dohromady? Vždyť mají jeden na luku a pak tak tři, čtyři, pět u pasu a tam je největší číslo šest? Proč tu není otázka kterou rukou natahuje lučištník luk a lučištník na koni, to je u každého jiná. Tak jsem dal prostě dva, že každý má na luku po jednom s tím, že to bude stejně špatně. Až teď při sepisování tohoto příspěvku mi dochází, že se tím nemyslely tyto obrázky, ale obrázky, které jsou v kasárnách nebo v kovárně na světech s jednoduchým výzkumem. Takže správně jsou tři. Snad se nepletu zase.:D

Ale tak jsem i tak spokojen, v Pardubicích jsem to měl bez chyby ještě se zelí999, ale ten se radil, tentokrát s jednou chybou ale opět mezi nejlepšími a bez jakékoli pomoci.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser40852

Guest
Těžká písemná práce to byla, i já jsem s ní měl problémy. Přesně vidím Hujera z filmu Marečku, podejte mi pero. Už chybí jen švestičky. :-D
 

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Co takhle sraz v říjnu? :) :D
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru