• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

XII. oficiální sraz DK - Sezimovo Ústí

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.389
95de93138b_103785238_o2.png
Vážené hráčky, vážení hráči, příznivci hry Divoké kmeny,

zde můžete diskutovat k nadcházejícímu srazu - domlouvat si společnou dopravu, ptát se jihočechů na zajímavosti jejich regionu i se domlouvat, kdo se zúčastníte. Oficiální přihlášky však posílejte tak, jak je to uvedeno v oznámení o konání srazu.
95de93138b_103785238_o2.png
Těšíme se na Vaši hojnou účast.

Wauuuu, nooo vypadá to lákavě, ani nevím, kde jsem byl na srazu naposled, tak bych to měl konečně napravit. :-)

Ahoj, pojedete někdo přes Prahu, že bych se přidala ?

Já pojedu z Prahy vlakem. Spíš by mě zajímalo, jak se budete ubytovávat? Nechce se mi dávat pálku za hotel a jít večer pod vlivem na nějakou ubytovnu se mi taky dvakrát nechce :D

Niekto zo Slovenska alebo od hraníc ? (Hodonín , Breclav , Brno) ?

Já pojedu z Prahy vlakem. Spíš by mě zajímalo, jak se budete ubytovávat? Nechce se mi dávat pálku za hotel a jít večer pod vlivem na nějakou ubytovnu se mi taky dvakrát nechce :D
Přehled možností k ubytování je uveden v odkazu přímo u informace o srazu.

To jsi nějak divně četl ne? Mají tam napsáno: Všechny pokoje mají vlastní WC a koupelnu se sprchovým koutem.

Ale také tam píší, že mají spojení s Táborem MHD, tak zkus hostel Bolzano v Táboře - ten je levnější, ale tam je opravdu sociální zařízení společné. Ale zas na jednu noc se to dá přežít.

Zpět