• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

XII. oficiální sraz DK - Sezimovo Ústí

Tak já částečně na sraz ze svých důvodů nechci, ale zároveň chci min kvůli jedné osobě, která mě na to navedla, teď jaksi nevím co si počít :D

Víš, že se má odpouštět, aby sis nezatěžoval karmu. :)

Tak koukám, že se tu nic nezměnilo. Všichni se tu baví normálně, jen ten jeden tu pořád brečí jak mu všichni ubližují. A stále tu vypraví svoje historky, koho kde potkal a co ten den viděl, což už nikoho ani nezajímá. :-D:-D

Tebe tu někdo nezmiňoval (oproti mně), tak se musíš ozvat sám.:) Má se ochladit, tak jdi zase spinkat a vezmi si i „nikoho“ (tj. počet zástupců, kterými se oháníš) sebou, abys nemusel pořád jako jediný plakat.:Good

No, popřemýšlej, už zbývá jen pár krajů, kde ještě nebyl.
Jenže v jeho kraji když byl DK sraz, tak to měl ještě dále, než když byl v sousedním kraji.;) Čeká až ten sraz bude v hospodě kam chodí pravidelně.:Yes:D Pardubice měl kousíček, překecávalo ho několik lidí tenkrát a stejně nepřišel.

Stýská se Ti po Fénix81? Už nevím co mi dala za dárek... a hlavně legendární VHrosek.:D

Členové DK Týmu ne, ti dorazí v sobotu někdy kolem oběda.

Zpět