Deleted User - 4095136
Guest
Muž se sekerou: Tyhle vesnický praktiky tady tolerovat nebudu!
Padající muž: Prosím, prosím dej mi poslední šanci! Ty víš, že k sobě patříme!
Psík: Ondřeji prosím, dej mu šanci. S tesařem fakt nic nebylo.
Pašík: Jdi do hajzlu, hnusíš se mi! Já tě nemám rád! Táhni, táhni ti říkám!
S75
TENTO TEXT TAKÉ NENÍ V SOULADU S PRAVIDLY DK FÓRA.
Tohle snad nemyslíte vážně? Uvědomte si, že tohle měla být jenom čistě fiktivní, komická a humorně zbarvená narážka, která neměla za cíl někoho urazit, ale naopak jenom pobavit. Ani vaše interní pravidla pro komunikaci na fóru nesmí být v rozporu se základními pravidly, na základě kterých funguje v demokratickém státě svoboda projevu - legitimním omezením svobody projevu určitě není to, že člověk nemůže v humorném příspěvku použit slov "jdi do hajzlu", a to zcela v abstraktním smyslu, který nesměřuje a nemá za cíl na někoho verbálně útočit nebo urazit, a jehož účelem je právě jen pobavit ostatní hráče a současně se zúčastnit soutěže na DK fóru. Zavádíte tady nějakou interní cenzuru nebo co? Řekněte mi přesně s kterým ustanovením pravidel fóra je můj příspěvek v rozporu a odůvodněte mi, na základě jakého legitimního důvodu takové ustanovení omezuje moji ústavně zakotvenou svobodu projevu.
Prosím toho, kdo tuto cenzuru prosazuje, aby si přečetl následující ustanovení Listiny základních práv a svobod:
Čl. 17 odst. 1: Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.
Čl. 17 odst. 3: Cenzura je nepřípustná.
Budu čekat na Vaše vyjádření )