• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Zadání soutěže - Velikonoční vajíčka

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
slm2fnfo2.jpg
Vážení hráči,
Velikonoce jsou už skoro tady, a proto jsme se rozhodli pro Vás připravit soutěž, v níž budete mít za úkol hledat vajíčka umístěná zde na fóru, přičemž ti nejlepší budou odměněni prémiovými body. Neváhejte tedy a zapojte se!



Pravidla a informace o soutěži:
  • Každý den okolo 12:00 budou na fórum vloženy 2 obrázky s velikonočním vajíčkem.
  • O tom, jak vypadají a kde máte hledat, budete informováni v tomto tématu, nemusíte se tedy bát, že budete muset hledat po celém fóru - vždy bude zadaná přesná sekce či podsekce, kde máte hledat.
  • Hledání je časově neomezené, což znamená, že můžete začít hledat i později, každopádně se tím vystavujete riziku, že všechna potřebná vajíčka nenaleznete včas.
  • Vajíčka budou umístěna v náhodných příspěvcích zde na fóru. To, že se jedná o soutěžní vajíčka poznáte tak, že příspěvek byl naposledy editován účtem Test-forum, všechna ostatní vajíčka, umístěná kýmkoliv a kdekoliv jinde, jsou neplatná!
  • Pokud vajíčka/vajíčko (ať již 1 či více) naleznete, napište SZ (soukromou zprávu) uživateli Test-forum - http://forum.divokekmeny.cz/private.php?do=newpm&u=31029.
  • Dílků je 8, přičemž za každé nalezené vajíčko získáte 1.
  • Kdo získá všech 8 dílků a správně složí obrázek, je vítěz!
  • Soutěž probíhá od 7.4.2012 - do té doby, dokud nenajdeme tři výherce.
  • PS: Nezapomínejte na to, že pokud se s někým podělíte o polohu soutěžních vajíček, zbytečně tak snižujete svoji šanci vyhrát.

Jak poskládat obrázek?
Stačí si otevřít klasický Microsoft Word, části obrázků tam vložit (a správně poskládat), zmáčknout na klávesnici tlačítko PrintScreen, otevřít Malování, vložit tam ten screenshot a uložit. Nic složitého, pokud by ovšem byly nějaké problémy, nebojte se mne kontaktovat.

Ceny pro nejlepší hledače:
1. místo - 200 prémiových bodů
2. místo - 120 prémiových bodů
3. místo - 60 prémiových bodů

Informace o prvních vajíčkách dostanete zítra okolo dvanácté hodiny,
s přátelským pozdravem Váš DK tým.
slm2fnfo.jpg
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Máme tu třetí den hledání, dnes hledáme tyto vajíčka:

beznzvu206.png
a
beznzvu207.png


První vajíčko můžete nalézt v sekci Svět 2, druhé je umístěno v sekci (nikoliv podsekcích!) Návody & Strategie.
Pokud vajíčko/vajíčka naleznete, pošlete odkaz uživateli Test-forum - http://forum.divokekmeny.cz/private.php?do=newpm&u=31029.
Přeji hodně štěstí při hledání.

PS: Pokud jste se ještě do soutěže nezapojili, nevadí, stále můžete začít, nic zatím není rozhodnuto.)
 

DeletedUser

Guest
A je to tady, čtvrté kolo začíná! Dnes hledáme tyto vajíčka:

beznzvu208.png
a
beznzvu209.png


Tato soutěž nemá být jenom o tom, kdo má nejrychlejší internet a nejrychleji kliká myší, ale taky o štěstí, proto jsem se snažil zvýšit rozsah hledání. Vyhraje tedy nejspíše ten, kdo bude mít štěstí a začne ze správného místa. Od začátku? Od konce? Od středu?

První vajíčko můžete nalézt v sekci Svět 18, druhé je umístěno v sekci Otázky & Odpovědi - přičemž poslední příspěvek byl v daném tématu napsán nejpozději 3 roky před začátkem této soutěže.
Pokud vajíčko/vajíčka naleznete, pošlete odkaz uživateli Test-forum - http://forum.divokekmeny.cz/private.php?do=newpm&u=31029.
Přeji hodně štěstí při hledání.

PS: Pokud jste se ještě do soutěže nezapojili, nevadí, stále můžete začít, nic zatím není rozhodnuto.)
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru