• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

FigiVoe

FigiVoe

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7

Lučištníci: Tichí ochránci​

V krutohorských lesích a za hradbami opevněných vesnic se skrývá nenápadný, ale smrtící bojovník - lučištník. Tito zkušení střelci, mistři v zacházení s lukem a šípem, tvoří páteř obrany a jejich včasné a přesné střely dokáží odvrátit i ty nejzuřivější útoky.
Moje fascinace lučištníky pramení z jejich tiché síly. Zatímco se vřava boje na blízko snoubí s křikem a řinčením zbraní, lučištníci pracují s chladnokrevnou přesností. Každý vypuštěný šíp je svědectvím jejich dovednosti a disciplíny, každý zasažený nepřítel důkazem jejich nezbytné role v obraně.
V tomto průvodci se ponoříme do světa lučištníků, prozkoumáme jejich silné a slabé stránky, taktiky a strategie jejich nasazení a oslavíme jejich nenahraditelný přínos pro vítězství na bojišti. Ať už jste zkušený válečník nebo teprve začínáte s budováním své armády, věřím, že toto hlubší pochopení lučištníků vám pomůže posílit vaši obranu a proměnit vás v mistra strategie.

Efektivní proti obléhacím strojům: Lučištníci jsou obzvlášť efektivní proti obléhacím strojům, jako jsou katapulty a kuše. Díky svému dostřelu můžou zlikvidovat tyto stroje dříve, než se jim podaří způsobit značné škody na vašich hradebních strukturách.

Zpomalený postup nepřátel: I když lučištníci nemusí nepřátelské jednotky hned zničit, můžou je zdržet a ztížit jim přístup k vašim hradbám. To vám dává více času na shromáždění obránců a přípravu na boj na blízko.

Ochrana klíčových bodů: Lučištníci můžou být umístěni na strategických místech, jako jsou rohy hradeb nebo brány, aby chránili tyto klíčové body před nepřátelským útokem.

Psychická hrozba: Pouhá přítomnost lučištníků na hradbách může odradit některé útočníky od útoku, protože se nebudou chtít vystavovat palbě z dálky.

Kombinace s jinými jednotkami: Lučištníci jsou nejefektivnější, když se používají v kombinaci s jinými obrannými jednotkami, jako jsou kopiníci a sekerníci. Kopiníci a sekerníci můžou bojovat na blízko a chránit lučištníky před nepřátelskými útoky, zatímco lučištníci můžou poskytovat palebnou podporu z dálky.

Nízké náklady: Ve srovnání s jinými silnými obrannými jednotkami, jako jsou paladinové a berserkové, jsou lučištníci relativně levní na výrobu a údržbu. To z nich dělá cenově dostupnou možnost pro budování robustní obrany.

Závěrem:

Lučištníci jsou cennou součástí každé obranné strategie v Divochých kmenech. Díky své efektivitě proti obléhacím strojům, zpomalení postupu nepřátel, ochraně klíčových bodů a nízké cenové dostupnosti můžou lučištníci hrát klíčovou roli v obraně vaší vesnice a odrazení útočníků.

Pamatujte, že je důležité je používat v kombinaci s jinými jednotkami a strategicky je rozmístit, abyste maximalizovali jejich efektivitu.

pixlr-image-generator-fd854f0e-3b58-4d01-9190-acd1e619a3c2-min.png
 

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
203
Prosím přečíst zadání soutěže. :)
 

sakaal

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Speed Administrátor
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
268
:D jaj jaj tu niekto nečítal poriadne o čom je súťaž. Vygenerovaný obrázok???
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.324
Bohužel, v zadání není určeno, jak je myšleno to namaluj - jestli ručně, nebo v grafickém programu. My, co jsme vyrůstali v době, kdy namalovat znamenalo vzít do ruky tužku, pastelky nebo štětec, to chápeme jako vlastnoručně. Ale generace, která vyrůstá v době, kdy má k dispozici techniku, asi nemusí úplně poznat, co se tím "namaluj" vlastně myslí.
 

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
203
Prosimtě Biblos, zadání je napsané úplně v pořádku ...

Ale ty si vždycky něco najdeš.
 

LucusQa

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
Napsané je to správně.

Je tam jasně napsané NAMALUJ KASÁRNU. Jedny kasárny, NAMALOVAT. Tudíž předpokládám, že hráči budou malovat. Je jedno či tužkou na papír nebo v programu malování, které zná 95% hráčů na DK. Tudíž photoshopy a další uměle vyrobený obrázky nejsou myšleny. Vložit panáčka do pozadí umí každý. Je to o tom, aby si hráč dal alespoň trošku práci s myšlením nad malbou. Jako bonus k tomu má popsat oblíbenou jednotku- je to pouze vsuvka.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.324
Prosimtě Biblos, zadání je napsané úplně v pořádku ...

Ale ty si vždycky něco najdeš.
No, není - já to tam vždy psal protože tuto hru hrají různé generace, takže pro pár písmenek navíc autora soutěže neubude. A navíc, by měl psát gramaticky správně. Jedna kasárna neexistuje - :/viz zde.
 
Naposledy upraveno:
Nahoru