• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 92

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Tato položka je velice zneužitelná, takže není v našem zájmu ji nasazovat na všechny světy.
 

moodyone

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
4
Tak jste se jako podpora opět předvedli. Tleskám :) hráči opět používají nepovolené skripty a vy dáte borcovi ban přes noční bonus a ráno mu ho vypnete.. tomu říkám nestrannost a fair play :)
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Není ban jako ban. Některé bany uděluje systém automaticky a pokud hráč napíše protest a my jej přiznáme, může být hráč odblokován do druhého dne. Pokud jsme však hráči udělali ban přímo my, tak jsme na to měli dostatečné důvody a v takovém případě je blokace většinou minimálně na 3 dny v případě použití nepovolených skriptů.

Je nutné totiž i rozdělovat skripty. Někteří hráči jsou blokováni třeba jen za to, že v prohlížeči mají blokaci hCaptchy, jiní jsou blokováni za to, že používají takové skripty, které jim dají mnohem větší výhodu. A to je potřeba zohlednit.

Nebudu se ti vyjadřovat přímo k blokaci o které mluvíš, protože vlastně ani nevím koho máš na mysli a zároveň nemůžeme poskytovat informace o jiných hráčích.
 

morduchaj

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2
...zajímalo by mne,jakým způsobem a zda vůbec v nějakém poměru,se na jednotlivých kontinentech rozdělují runové vesnice...?...
 
Nahoru