• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Attack planner

DeletedUser

Guest
Zdravím lidi. Dosud jsem nenašel téma či příspěvěk k tomuto bodu. Dokáže někdo vysvětlit co dělá a jak ovládat "Attack planner"? Lze zadat více vesnic najednou? Jakým způsobem?
 

DeletedUser

Guest
Je to už vysvětlený.

Otevři si to, zvol si svět. Klikni na plánovač útoků. Do toho horního pole zadej vesnici na kterou chceš útočit. Útočící hráč: tam vypiš sebe. A pak napiš přesný čas a datum kdy chceš aby to přišlo. Pak zatikuj políčka u těch vesnic, z kterých budeš útočit a pak u nich klikni na nejpomalejší jednotku která pude v útoku. Dej další a tam ti vyjede v kolik ten útok musíš z který vesnice vyslat aby došli ve stejnou chvíli. To je myslím, v tý příchod v...

A pokud chceš jinou dědinu, tak ji dole změň...
 

DeletedUser

Guest
Mě tam trochu chybí že se tam nedá plánovat útok více hráčů najednou ale vždy jen jednoho.
 

DeletedUser

Guest
No já si myslel, že to je nástroj, kde lze nastavit útok pro více hráčů. Přesto, že jsem se na foru dočetl, že nelze synchronizovat útok, tak jsem doufal, že v tomto to jde. Ona je totož vůbec škoda, že nelze nastavit ve hře kolektivní útok. Myslím tím, nastavit útok na daný čas. Že by všichni hráči, kteří chtějí útočit vyslali jednotky a nastavili u nich čas útoku. Tyto jednotky by tak např. dorazili v 8:30, ale nejvzdálenější hráč by mohl dorazit až v 9:50. Takže by se nastavil útok u těchto jednotek na 10:00... To už je k jinému tématu - to že se nedají vysílat jednotky z jiných vesnic než mých je taky škoda. Kdyby šlo ponechat jednotky u svého spoluhráče nebo i jiných hráčů po domluvě (např. po úplatě) bylo by to fajn. Hra by dostala jiný taktický rozměr.
 

DeletedUser2029

Guest
... Ona je totož vůbec škoda, že nelze nastavit ve hře kolektivní útok. Myslím tím, nastavit útok na daný čas...
Hra by dostala jiný taktický rozměr.
Ona to není škoda.

Přesně jak píšeš, ona už by to byla vlastně úplně jiná hra s úplně jinými požadavky na hráčský um (vypočítat si to a trefit se přesným odesláním na stejnou sekundu) a na schopnost být on-line v konkrétní čas (třeba si v noci dát budíka pro vyslání).

Určitě budou existovat jiné on-line hry, které budou mít takové jiné chování.
 

DeletedUser

Guest
V podstatě to i jde. Dohodnout útok přesně na 8:00:00,ale pak u toho musíš být jak už je zmíněno opravdu dlouho... Do rozmezí řekněme půl minuty to neni nerealné. My to na S9 praktikujeme,občas nekdo "ulítne",ale jinak to jde...;)

Pardon,jinak přímo "kolektivní útok" tam nejde,ale dohodnout si přený čas není problém.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Tak jo lidi. Děkuji, ačkoliv raději bych slyšel, že to lze :)
 

DeletedUser

Guest
Na speedech se hodí poslat třeba čtyři 4 šlechty v jedné sekundě ale myslůím že už nějaký TOPIC o tomhle tady je :)
 

DeletedUser

Guest
plánovač útoků a odeslání útoků

Každý, kdo poprvé slyší o plánovači útoků, si myslí, že jím lze útoky odeslat, zatímco plánovač jen vypočte čas, kdy je třeba útoky odeslat, ale odeslat se musí ručně - tradičně. Takže si myslím, že je kolem něho zbytečně moc řečí.
Navíc to skoro každý, kdo o plánovači píše, považuje za samozřejmé a neupozorní na to, takže kdo kmeny nehraje dlouho, přemýšlí, jak to ti borci vlastně dělají.
 

DeletedUser

Guest
Jj,pravda,ale určitě je to lepší,než si to psát ručně na papír,což jsem dřív dělal...;)
 
Nahoru