• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Jak zabrat vesnici aneb vaříme s Dexem

DeletedUser

Guest
Napsáno Hráčem Dexter.JBC

Vítejte v cyklu "Vaříme s Dexem"
První díl je na téma:

CHCETE NOVOU VESNICI? TADY MÁTE RECEPT!

Budeme potřebovat:
Hlavní budova lvl 20
Kovárna lvl 20
Tržiště lvl 10
Panský dvůr lvl 1

Nejprve postavíme první 3 budovy na potřebné levely a poté teprve přimícháme Panský dvůr. Za stálého míchání šetříme nejprve 28.000 dřeva, 30.000 hlíny a 30.000 železa. Jakmile máme našetřeno, razíme zlatou minci v Panském dvoře. Chvíli necháme odstát a mezitím našetříme 45.000 dřeva, 50.000 hlíny a 50.000 železa. Jakmile máme hotovo, vycvičíme šlechtice. Nyní si vyhlédneme dobře vyhlížející vesnici, kterou svým mocným útokem vyčistíme. Poté tam pošleme připraveneho šlechtice. Opakujeme třikrát až čtyřikrát a výsledkem je nová vesnička.
A kdyby vás zajímalo, co se stane s tím hráčem, kterému jste ukradli jeho jedinou vesnici, tak se nestane nic. Dostane novou někde na okraji.

TAK VY TATAŘI, TEĎ VŠICHNI VÍTE, JAK SE ZABÍRÁ NOVÁ VESNICE, TAKŽE JESTLI MI JEŠTĚ NĚKDO NAPÍŠE A ZEPTÁ SE, JAK SE TO DĚLÁ, TAK MU USTŘELIM HLAVU!

Příště si řekneme něco o ovládnutí celého světa. ;-)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Otázka

Chtěl jsem se zeptat jen na jednu malou technickou otázku:
Klesá důvěryhodnost ve šlechtu vždy o 20 až 35 procent nebo se mění i podle počtu šlechticů v útoku? Díky za odpověď JeyJeyJey :)
 

DeletedUser

Guest
Nikdy neposielaj viac slachticov v jendom utoku, vzdy sa pocita len jeden. Ked mas viacej tak si rozdel utoky na niekolko vln a posli ich tesne za sebou.
 

DeletedUser1005

Guest
Mám ještě jednu otázku. Šlechtic po dobytí vesnice zmizí a nebo je jen potřeba další mince na dobytí zase další vesnice ?
 

DeletedUser495

Guest
Ano, šlechtic zmizí. Pro vycvičení dalšího musíš koupit další zlaté mince (2 pokud budeš mít druhého, 3 pro třetího, atd.) a zaplatit nový výcvik.
 

DeletedUser

Guest
Rekl bych, ze pouze pri uspesnem utoku slechticem - z kolika na kolik se zmeni. Pokud by totiz byla videt u jakekoliv vesnice, tak by se hra zkomplikovala - nemuselo by se ti nikdy podarit zadnou vesnici ziskat, protoze by ti ji vzdycky nekdo stacil sebrat.
 
Nahoru