• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Fotbalová síň

DeletedUser4937

Guest
A vypadá to, že Vydra bude další. Je zřejmě na cestě do West Bormwich Albion.
Tak ono já jsem od téhle generace (rozuměj stříbrné U20 až po tým U21, který vybojoval 4. místo) hodně očekával a až na pár záblesků se dokázali velmi dobře uchytit jen Pekhart, Vydra, Suchý, Kozák a nyní snad Čelůstka. Stále je pár hráčů na onom mezistupni na cestě do většího klubu (Darida, Kadlec, Lecjaks, Mazuch, ...)

Snad Hřebíkova U19 také nezklame ...

Na Skypu jsem přes odpoledne prakticky pořád ;)

Daridu asi jen tak Plzeň nepustí a u Kadlece si nejsem jistej, tam záleží jestli Sparta půjde po penězích a nebo bude po fiasku v pohárech uhrát titul ( Lafata a Bednář samotní stačit nebudou )
 

DeletedUser

Guest
Oba v případě dobré nabídky odejdou. Daridu Plzeň nechce pustit před 4. předkolem LM, poté je už připravena na výhodnou nabídku (okolo 150mil.) kývnout. Kadlec odejde taky, u něj je ta doba nejspíš ještě kratší...Uvidíme po šlágru kola Plzeň - Sparta. Každopádně Kadlec bude chtít odejít a Sparta ho donekonečna držet nemůže, navíc si teď přivedla adekvátní náhradu.

Lafata s Bednářem jako klasický hrot stačí bezproblémově, Kadlecovu pozici hravě zastane Dočkal, pokud dostane příležitost. Sparta má všechny posty zdvojené, takže bych se neobával že by je někde měla tlačit bota. Co jim chybí nejvíce je přirozený vůdce, v tom je Horváth pro Plzeň nedocenitelný.
 

DeletedUser4937

Guest
Spartu tlačí snad jedině bota v roli špílmachra a to je jen Matějovský a to musí ještě mít svůj den jinak je to v záloze bbýda až na Hušbauera
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Matějovský předvádí dost nevyrovnané výkony a sám se dostal z pozice lídra týmu. Hušbauer není jediný v záloze Sparty kdo má kvalitu. Krejčí, který je momentálně po zranění trochu bez formy, je taky obrovský talent. Ale i jména jako Vácha, Přikryl, Vacek nebo nová posila Dočkal mají rozhodně sílu. Jde hlavně o to tyto hráče vhodně zasadit do sestavy. Mě se styl Sparty nelíbí už pěknou řádku let, co pamatuju tak Sparta nikdy na krásu moc nehrála. I v současnosti bych vzhledem k jejímu moudrému kouči čekal víc, s tím jaký má kádr by se měla prezentovat líp (myšleno esteticky, výsledkově to celkem jde).

No dneska mě však zklamala hlavně Plzeň, jako fanoušek útočného fotbalu který hraje Viktorka často, jsem čekal víc. Snad se to zlepší po návratu Koláře s Bakošem do základu. I když dnes to byla nejspíš hlavně otázka taktiky.

Mimochodem, co říkáte na Arsenal? Opět přes plané sliby nedokázal posílit a hned v prvním utkání vyhořel.
 

DeletedUser16561

Guest
Nj Arsenal ma "potešil".
a vzhľadom na to akých hráčov má momentálne Arsenal k dispozícii som presvedčený, že e v stredu odídu z Turecka s debaklom. ;)
 

DeletedUser4937

Guest
no jde o to aby Sparta měla někoho ve stylu Horváha v Plzni. a to nemá ano jinak zbytek zálohy má kvalitu. No ataky by to chtělo začít hrát na dva hroty a ne jen na jeden s jedním podhrotovým
 

DeletedUser4937

Guest
tak je to tu

[h=5]Václav Kadlec odchází do Eintrachtu Frankfurt.[/h]
 

DeletedUser

Guest
Dnes je to prakticky veřejným tajemstvím. Sám Kadlec už měl na toto téma tiskovku, kde to potvrdil :)
 
Nahoru