• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Poznámky u vesnic a Stahování jednotek z vesnic

Debeti

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
Ahoj,

také přispěji do pléna s 2 nápady. Na jeden z nich jsem narazil sám, druhý je návrh spoluhráčky.

1) "Filtrování poznámek u vesnic podle kmene"
Abych to trochu vysvětlil - dnes jsem se snažil udělat si pořádek v poznámkách u vesnic (mapa » Zobrazit poznámky vesnic), ale zjistil jsem, že když zadám "hledat výraz", filtruje mi to výsledky podle jména vesnic i podle jmen hráčů, ale už ne podle jména kmene. Není to nic převratného, jasně, ale nezabralo by mi to 5 minut, ale třeba jen jednu.

2) Stahování jednotlivých jednotek ze stránky informací o vesnici
Dejme tomu, že mám u soukmenovce nasypané podpory z více vesnic o různých rychlostech (těžká, kopí, šerm). Pokud jsou to třeba preventy, které potřebuju přerozdělit jinam, musím manuálně odstraňovat jednotlivé počty jednotek z každého políčka jedno po druhém, pokud chci, aby se mi těžká vrátila dříve, než kopí nebo šerm.
Byla by možnost, aby se dalo, podobně jako při posílání hromadné podpory, stahovat jen konkrétní druh jednotek?

Oba nápady nejsou nějak šíleně drastické. Jedná se spíše o "quality of life improvements". Zjednodušení a zefektivnění procesu, které mi ušetří karpály :D

Díky za reakce a zvážení.
 
Nahoru