• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k soutěži Kosmasova kronika divoká

DeletedUser23979

Guest
ZDE

od 25. 6. 2012. Budeme rádi za účast.

.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser34582

Guest
Teraz mi došlo, že ten názov sa hodí a hneď k tomu ma naadla ina vec ale s tým už sa odkážem na dotyčných :)
 

DeletedUser34582

Guest
Počuj Biblos ten moj preklep v hlave sa mi páčil viac...teraz som sa na to poriadne pozrel....v hlave som msl kokosmanova.....a to sa mi páčilo viac....uvediem prečo..


Kokosák ako bojovník aj tureckých svetov....spísal kroniku bojov tých svetov....a mal som skvelý nápad na paladinov ...ich mena....ktorí predmety vlastnili...ale asi nič z toho tak :(
 

DeletedUser

Guest
Zřejmě nesmí být delší než 300 slov

Co se týká Kosmase, tak mi to přijde nejvhodnější s ohledem na naše dějiny, ale pokud přijde s jiným originálním názvema bude seriozní a vhodný, tak proč ne, ale museli by s tím souhlasit moderátoři ;)

Jinak jsem velmi rád, že má soutěž vzbudila takový zájem a moc za něj děkuji. Věřím, že bdu svěskem skvělých báji, básní a dalších slohových útvarů hodných Divokých kmenů ;)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Tak já mám takovou úchylku vytvářet si vlastní světy a v této soutěži je mohu i stvátnit :D
 

DeletedUser34582

Guest
Prepáč ja som zle pozrel a prečítal....a k historii DK by mi išlo kokosmanova kronika.... Ale ohladom toho už riešim niečo iné... A ak to budeo nich tak to dúfam vadiť nebude :)
 

DeletedUser

Guest
Teoreticky by mohl být lepší název Indigřina kronika divoká
 
Nahoru