• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Fotbalová síň

DeletedUser34317

Guest
Jen aby nedopadl jako Fenin.

A jsem zvědav na Pilaře, jak bude hrát, až se vyléčí, abychom z něj neměli druhého Rosického :D
 

DeletedUser

Guest
Slováci opäť priblížili Plzeň k milionárskej súťaži

[url]http://futbal.pravda.sk/liga-majstrov/clanok/290505-slovaci-opaet-priblizili-plzen-k-milionarskej-sutazi/[/URL]

Ako to tak vyzera,Česko-Slovenska Plzeň bude mať ligu majstrov,potom sa za tie Slovenske goly,aspoň pomodlite ,inak by Plzeň nebola tam kde je :p.

[SPOIL]Robert,my Slováci sme tak skromná a špatná mentalita,že to až možné nie je :yes.
Pozri príspevky hore,kde píšu o Slovane,Plzni,neskús ani náhodou porovnávať tieto mužstva,z príspevkou je stále jasne,že ten český šport,je na inej úrovni,jasné to je ale len z príspevkou,nik tam nespomenie,že za golmi sú hlavne Slovaci,že bez ich golov,by už Plzeň nebola tam kde je,ale už by skončili,budu Ti dávať najavo len to,že ten česky šport je niekde inde,čo vôbec pravda nie je,len Slovák o tom toľko nepíše,nevie si to obhajiť a hlavne sme tak zamindrakovany,že vôbec nemáme Slovenskú hrdosť na tak vysokej úrovni,ako ju majú oni.
Pozri ine temata,je úplne jedno,či je to šport,alebo iné téma,česka mentalita je si veriť ,hajit svoje a ospevovať,za každú cenu,Slovák to nedokáže.
Keby Slovaci vyhrali MS vo futbale a hokeji,stavím sa o všetko čo mám,že 90% Čechov by Ti na druhy deň napisala,mali ste len štastie,stejne sme lepší,nemáme v sebe tu zdravu drzosť a sebavedomie.
Máme výbornych športovcov,kopec na svetovej špičke,nie sme vôbec o nič horší,len nevieme to svoje toľko ospevovať a hovoriť o tom,preto som aj začal písať o Saganovi,Martikanovi,slovenskych futbalistoch v Plzni,lebo Čech to nikdy nahlas nepovie a nepochvali,len to svoje.
Slovenska mentalita je na veľmi nízkej úrovni,aj keď pochvalim to naše,čo urobi Slovak,napíše že by tie goly dali iny,Robert nedali,keby ich dali,zapasi skončia 8:1 a potom by som Ti povedal,že tie Slovenske goly podstatne neboli,lenže oni boli,žiadny iny čech tie goly nedal naviac,aby to potvrdil.
Buďme už troška hrdý aj my na tych našich športovcov,chvalme ich a ukazujme ich kvalitu,tak ako to robi Čech nebojme sa to povedať nahlas.[/SPOIL]
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Róbert,z tým sa nie veľmi stotožňujem :yes.
Je rozdiel hrať pri stave 0:0,je rozdiel dať gol a mať náskok,hračí sú uvolnenejší,v pohode,ten futbal je iný,je to podobné v každom kolektívnom športe,skoro nikdy to neplati,skôr sa stane to,že sa mužstvo trápi do konca,bez golu,nie je pohoda.

Messi to bude dobiehať len ťažko: Slovenský obranca je kráľom strelcov Ligy majstrov

Dnes 11:02


Toto mi ale prišlo troška smiešne :D
Po zápase pre český denník Sport o tejto kuriozite vtipkoval aj tréner Plzne Pavel Vrba: „Dúfam, že si to všimol Messi. Už má päťgólovú stratu. Dohnať ho nebude vôbec jednoduché!“

Read more: http://sportky.topky.sk/c/112107/me...e-kralom-strelcov-ligy-majstrov#ixzz2caunExMh
To mužstvo je skvele poskladane,hraje v pohode,ale rozhodne je rovnako doležitý Čisovsky,pilier obrany,ako aj Slovensky brankár,bez nich by Plzeň nebola Plzňou,4 slovensky hráči v jednom mužstve,je strašne veľka zásluha Slovakov na úspechoch mužstva :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Zajímavý námět na diskuzi. Podle mého se ten slovenský vliv pomalu snižujena Plzeň, pokud nepřijde nějaká nová posila. Čišovský je rozhodně jedním z důležitých lídrů týmu a podle mne i jeden z nejlepších stoperů v lize. Kozáčik je kvalitní golman a předvedl hodně dobrých a důležitých zákroků, ale v české lize by se našlo pár o lepších golmanů. Ďuriš je velmi ceněný hlavně díky své univerzálnosti na ofenzivních pozicích a je ideálním žolíkem. Kdo podle mne to má nejvíce nahnuté je Bakoš. Wágner je velmi mladý a důrazný útočník, který může být velmi platný jak při držení míče, tak i jako sklepávací věž při obranné taktice. Navíc jeho cena poroste, což se o Bakošovi moc říct nedá. Rozhodně bude soutěžit s Teclem, kdo bude víc hrát. Tecl zatím své kvality nepotvrdil a uvidíme, zda-li se dokáže vymanit z tlaku, kterým ho zatížila přestupní suma.

hajit svoje a ospevovať,za každú cenu

Rozhodně ne každý je hrdý na to, čemu se říká české a to v mnoha ohledech a rozhodně aspoň já ne, se to nebojím i zkritizovat :)
 

DeletedUser16561

Guest
Screenshot_2013-08-24-18-19-04.jpg

Hrám Top eleven. S mojím klubom FC Chelsea som s prehľadom vyhral už druhú sezónu za sebou. Túto sezónu som dokonca zvládol bez prehry. ;)

Včera som navyše vyhral aj ligu majstrov. Rozhodol som už v úvode zápasu, konkrétne v 5. a 7. minúte.

Screenshot_2013-08-24-18-19-13.jpg
 

DeletedUser19739

Guest
Top Eleven? Neznám, přibliž:)




Mimochodem, co říkáte na příchod brazilce Wiliana do CFC?
Na internetu se objevila spoouusta názorů, že záloha v Chelsea je přehuštěná, a že je to zbytečný hráč.
Já s tím nesouhlasím, ba přímo naopak si myslím, že by si mohl krásně padnout do noty s Oscarem a možná i Hazardem budou tvořit parádní zálohu... Myslím že CFC začíná po generační výměně získávat neuvěřitelný potenciál... Hráči jako právě Oscar, Hazard, Wilian, Lukaku, Van Ginklel, De Bruine a další... Letos jedem na titul!:)
 

DeletedUser

Guest
Top Eleven je hra na facebooku, nicméně postrádá v některých případech jakoukoliv logiku :)

Na to lze říct pouze jediné. Je krize a musí se šetřit. I proto využívá Tottentham skautské služby Liverpoolu a Chelsea zdravotní středisko slepic.

1150422_388458021280714_1478051787_n.jpg


Co se týká řečích o titulu, tak nejdřív byste museli ještě posílit minimálně jedním hráčem na DM/CM, jelikož zde vás City a zřejmě i Tottentham může dostat na lopatky. Stačí zápas s Aston Villou a už nejste ve své kůži ...

S příchodem Williana se otevřela otázka odchodu 2 hráčů Maty a Mosese. Podle některých zdrojů je Chelsea ochotná naslochat nabídkám za tyto hráče
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser34317

Guest
Cože? Willian je v CFC? Je to super hrát, rád se na něj budu dívat :)
 
Nahoru