• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze světa 27

DeletedUser36749

Guest
že vás to baví..

Stejně jako jsem říkal v radě.
Vím, že je to někdy dost těžky se udržet v klidu když tě provokujou a dělaj podrazy, dneska už jsem měl tlak taky na dvojnasobku normalu..
Ale vyzuřit se můžem doma a tady reagovat v klidu..
Uražením si akorát ublížíme a ti (zrovan mě napadá pěkná řádka uražek) druzí toho rádi využijí..

Si tak vzpomínám na Profil Vzdoru

"Jsme kmen co holduje chlastu a dě*kám."

Doufam, že si nepletu kmen. A možná mi tam něco chybí.. Ale např. profil jednoho z TOP kmenu a nikdo to nenahlasil.. ted se zkouší nahlasit každá blbost.. Threana jen reagovala na to že to zkoušíte vy tak co proč my ne taky.. naprosto souhlasím..

Divím se, že na ně vůbec reagujete, kdyby mi sem občas na forko nehodil v kmenovem foru link tak sem nelezu jelikož se tu vždycky akorat naštvu. A je mi zle z toho jací někteří lidi dokáží být. A nemyslím, že je někdo sprostý jak dlaždič často dokáž člověka urazit a zničit sprosty chovaní mnohem víc než vyjadřování..
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Jo ještě jsem zapomněl.čau Franto,ještě tolik o víkendy chlastáš??a už máš papriky ??
Servus Rychlouši :).
Papriky,paradajky zasadene,no z tym chlalstom,zas až tolko som nikdy nechlastal.
Tohto roku napriklad teraz cez vikend som pil prvy krat,ale ludi chodi ku mne viac,to je pravda,tak do 20 ludi,tu mam cez vikend skoro stale.
Najnovšie tu chodia mlade 20-25 ročne,no potrebuju sa hrat,biliard už mam uplne zničeny,budem musiet kupiť druhy ,lepši a väčši :D.
 

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Administrátor tu napsal, že vše projedná a dá vědět, pokud tedy máte zájem o změnu a ne jen o to se tu hádat, možná by bylo dobré alespoň počkat na jeho vyjádření.

Osobně vidím problém hlavně v tom, že ve chvíli kdy se na fóru objevila nevole proti slevě mincí, nikdo z jejích zastánců se nikde neozval, až ve chvíli kdy se na vlnu odporu proti slevě nějak reagovalo, najednou se objevují příznivci slevy kteří mlčeli ve chvíli kdy byla možnost nějak reagovat a slevu mincí podpořit.

Nabízí se tím otázka, jestli není reakce vyvolána spíš tím že iniciativa vzešla z DK týmu, než tím že by tolik vadilo to že se zrušením slevy reagovalo na dřívější nevoli hráčů.
 

DeletedUser36749

Guest
ok počkáme na návrh admina..
každopadně pokud chcete davat anketu tak bych ji tam nedaval na nějak extra dlouho protože pak je jasné že se časem projeví ti mali co to uzavřít nechcou a moc nehrají..

bo aspon bych sledoval vývoj ankety.. jestli vetšina tech nejativnějších je pro nebo proti.. sleve mincí..
 

joss

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
40
Totéž tu psal Samuel. Jak už se tu psalo, člověk si většinou hledí vlákna svého světa. A rozhodně nemyslím, že by to bylo jako odpor ke všemu co vzejde z DK týmu.

Pokud by se řeklo před zahájením světa - "půjde o svět na kterém nebude sleva mincí", nikdo by nemohl nic říct. Registrací na ten svět by hráč souhlasil, že přijímá takové podmínky. Ale pro nás to bylo jako kudla do zad, protože jsme opakovaně žádali o slevu a čekali vždy měsíc, abysme požádali znovu.

Na 27 světě je právě situace umocněná tím, že se na něj stále hlásí spousta hráčů jen kvůli vlajkám. Vždyť se stačí podívat jen na to, kolik hráčů hraje v prvních deseti kmenech - 320 hráčů dohromady. Ty další kmeny už ani jako kmeny nelze označit, vždyť 11 a 13 kmen má pouze jednoho hráče. Nemluvě o tom,, že 9 a 10 kmen nemají ani tolik bodů, kolik má v našem kmenu hráč na 15 místě.

Představte si kolik mincí je pak potřeba na zabrání jednoho takového "vlajkaře", a co ten udělá? Začne znovu. a k němu přibudou další. A při ceně mincí... to je prostě nekonečné.
 

DeletedUser36749

Guest
haluz

cca
300 hráčů má nad 10 vesnic
500 hráčů má nad 1 vesnici
600 hráčů má nad 2000 bodů
700 hráčů má nad 1000 bodů

už hromada hračů nad 1000 bodů skoro nehraje..

to většina je tam fakt kvůli vlajkam :(

ted jsem mel dobrou nahodu, koukám na kolikáté pozici mají hráči kolik bodů a rozklikl jsem první maličkej kmen a tohle má v popisu :-D

Popis Tento kmen slouží pouze pro výměny vlajek. Cizí hráče nebereme

Jméno Kmene:Piskotci
Tag:PŠKT
Počet členů:2
Body nejlepších 40 hráčů2.943
Body dohromady:2.943
Bodový průměr:1.472
Umístění:54
 
Naposledy upraveno moderátorem:

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Rozhodně chápu proč se tu zrušení slevy mincí odmítá, ale musíme brát v potaz i názory opačné, v tomhle případě opravdu nejde vyhovět oběma stranám a pochopte že je to pro administrátora opravdu těžká situace, zvlášť proto, že ve chvíli kdy se na jiném místě fóra proti slevě protestovalo, minimálně stejně vehementně jako v tuhle chvíli tady proti jejímu zrušení, nikdo s opačným názorem se v té chvíli neozval.

Ani rozhodnutí o zrušení slevy nebylo ze dne na den a administrátor tu přislíbil, že se tou záležitostí bude zabývat.
Bylo by od vás tedy férové mu k tomu nechat prostor a alespoň chvíli počkat, než tuhle záležitost prokonzultuje a zveřejní nějaké rozhodnutí.
 

DeletedUser17640

Guest
Já sama za sebe mu neupírám,že to není jednoduché,ale pokud je to v jeho pravomoci,jako že již víme,že je.Tak Jen on má tu možnost posoudit každý svět jednotlivě..
Nic jiného nechceme...
Je a bude řada nových světů,kde už se s tím nechá ještě pracovat,nebo dokonce to dát do nastavení..Ale zásah do našeho světa (který je poměrně starý) je prostě tak zásadní,že nelze jen tak měnit co zde bylo zvykem.
Stále se tu do toho předhazují jiné světy..Dokonce nám je vytýkáno,že jsme se o to nezajímali,ale popravdě proč bychom měli,když se nás jiný svět netýká...
A žádnou globální anketu na toto téma nikdo nevyhlásil.Byť i jen debatu..
 
Nahoru