A nevím, kde si sebral výraz "vysočina ze soji"......
U nás se prodává jen bezlepková uzenina (vyjma pochopitelně vinné klobásky a prejtů) a tudíž salámy nejsou nastavovány ani moukou či nějakou sojou...
Odsuzuješ něco a určitě si nečetl ani složení : )))
Takový lidi mám nejradši, když přijdou nakupovat - nic není dost čerstvý (ani když se ještě ze šunky či z párků kouří),.... všechno je samozřejmě jenom moučná náhražka a žádné maso,... moravské maso pochopitelně není nejvyšší kvality, bo v tom je určitě něco přidáno (když ne mouka, tak alespoń voda, či co si pokaždé vymyslej) a to i přesto, že je všude označení, že je vše 100% bezlepkové....., ostravská Ostravu neviděla ani z rychlíku a špekáčky se musej nejprve rozříznout, aby se zákazník přesvědčil, zda opravdu jsou se špekem, nebo naopak - aby neměli toho špeku moc :rofl
A když už si nemá "zákazník - rejpal" na to stěžovat (neb nemůže anebo fakt nechce pochopit, že by to opravdu bylo čerstvé a bez mouky), tak ti aspoń vmete do očí, že ten šunkový nářez je moc tence (či naopak moc tlustě) nakrájen a že to obsluha tak příšerně blbě balí, že z toho budeš mít jen procucanej papír, až to doneseš domů....
Jo a takovej extrem z minulého týdne - přišel maník a chtěl si zakoupit párky, co v tomhle horku vydržej 4 dny bez ledničky a moc se diví, že jako opravdu nic takového mu prodavačka nabídnout nemůže, bo jako nic takého jako nejni, že ? :wacko