• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze světa 19

  • Zakladatel vlákna DeletedUser29225
  • Vytvořeno

DeletedUser

Guest
na kokosové ostrovy tě zavřu aby jsi neměl starosti a mohl hrát stylem 24/7 :)
 

DeletedUser

Guest
Ano ano je mi jasné, že sse má hrát na armu, ale tu tak velkou nemám, však se musím něčím pochlubit ne? :D

Těch 3 000 vojáků co mam je slabota...... :(
 

DeBracey

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Já mám dotaz, mám ve hře jeden takový malý konflktíček. Neovůdce kmene do kterého šiju mi dnes poslal dopis, pobavil mne, chci si ho dát na profil. Ale je trochu přisprostlý, a věc je ta abych pak já sám neměl tahanice kvůli nějakým nevhodnostem. Byl bych rád kdyby se někdo kompetentní vyjádřil jestli to nekoliduje s pravidly. Byl by to paradox abych neslm trest za špinavé řeči na svoji vlastní osobu.



*Tomsn* Dnes v 20:21 hodin
Ty si tak trapnej až to bolí :) Nesmůžeš se na nic víc než si strkat do kmenového profilu takový žvásti,kdyby ses aspon nechlubil :D Ale bohužel tvá inteligence je na bodu mrazu,doporučuju léčení tam už ví jak na takoví šílence jako ty.Že si utočíš kvůli tomuto neříkám ale že se chlubíš jak malej klučínek to jo ale asi si malej jarda tak asi proto :) Nic jsme ti neudělali dobrovolně si šel nikdo ti nebránil,a k tomu že :
Takový je ten chrabrý kmen, totalních válečníků

Kde že to píšeme že jsme chrabrý kmen? Kde že to píšeme že jsme totální válečníci? Běž k psichiatrovi a řekni mu že je to akutní :)

Chceš válku,máš ju mít.Říkej si co chce :) ale kdo v dnešní době drží při sobě je hrdina a v Množství je síla se koukni na soudruhy cikány :) v 10 si podaj jednoho bílího a tak to bude i stebou :)

*Tomsn* Dnes v 20:24 hodin
Mimochodem kdyby si aspon utočil na schopný lidi :) jenže ty utočíš na ty nejslabší z kmene a to ze sebe děláš hrdinu? :D Válím se z tebe na podlaze smíchy bože můj že takovýho vola si musel stvořit :D
 

DeletedUser

Guest
já to dělám tak že když je něco "nevhodné" tak místo jednoho písmenka dám hvězdičku.
Jinak mu vyřiď, že ty nemůžeš za to že útočíš na slabé .. je to jeho chyba že si je bere do kmene :D
 

DeBracey

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Tak já útočím na ty co jsou okolo, tam není na výběr, oni jsou chabí všichni. Začali jsme zhruba zároveň, já nemůžu za to že hrají špatně, to je jejich mínus, né můj.
 

DeletedUser

Guest
Já si myslím že vulgární slova tam nejsou . Akorát tě uráží , ale ne sprostými slovmi . Myslím že to je vyhovujíví. :hi
 
Nahoru