Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
po dlouhé době jsem se o víkendu rozhodl zkusit 20 sv, ale dneska vidím, že bude sv.21.. tak to je paráda, jeste to nastaveni.. snad konecne rychlejsi svet by mohl byt)
no kdyz otevirali S20, tak spousta hracu byla nastvana, ze je rychlost 1, a slibovali ze v tom pristim to bude lepsi, ze to nemci nedovolili, takze se docela tesim, jeste aby tam sli kamosi a nebo se dostal do dobreho a aktivniho kmene a jsem spokojen.
Chtěl bych se zeptat, kdo tam tak asi půjde ze zkušenějších hráčů ??
Docela by mě zajímalo, kdyby jsme založili kmen o 60/70 hráčích ( zkušených ! )
a začli je drancovat )
Pár hráčů už jsem kontaktoval z s10 a souhlasí, na s9 se ještě neozvali, tak čekám..
Pokud by tedy někdo měl zájem tak směr ---> SEVEROZÁPAD a najdete mně pod jménem DXgeneration