• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze velmocí světa 29

  • Zakladatel vlákna DeletedUser30368
  • Vytvořeno

DeletedUser30368

Guest
Hodně pochybuji, že to bude stejným heslem. Dříve jsem měl trapné heslo jako mnoho dalších teď na můj logaritmussinusderivace5 nikdo nepřijde :D
 

DeletedUser

Guest
je to heslom ktore mam rovnake ako iny hrač,vygenerovalo im to kod hesla pod akym vidia hesla hračov a našli dve rovnake ,tak mam blok,vidiš na dk sa dozvieš vždy niečo nove aj to že slušní hrači dostanu za nič trest,ale komunikacia zo supportom je otrasna,však poznate a inde sa už nemožem obratit,balim kufre na cz29 som uplne sklamany čo sa už robi s dk.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser25426

Guest
Pokud jsi přesvědčený, že jsi potrestán neprávem, máš možnost se odvolat k nadřízenému supportéra, který tě potrestal - tak požádej v ticketu o předání tvého ticketu nadřízenému... Pokud nebude ochotný, deleguj svůj ticket přímo Indigře...
[SPOIL]nemyslím, že shodné heslo samo o sobě je důvod k blokaci - není to důkaz o tom, že má někdo dva účty... [/SPOIL]
 

= Jiras =

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Borovickar, úmyslně zde mystifikuješ hráče o svém trestu vše ti bylo řádně vysvětleno, že to nehodláš akceptovat není problém supportu pokud máš námitky směřuj je prosím do ticket systému. Veřejné fórum není od toho aby si zde řešil svůj trest . Máš také právo požadovat delegaci nadřízenému. Pakliže nepřestaneš budu nucena požádat moderátory o zásah a případný výmaz tvých příspěvků.
 
Nahoru