• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

herrGeneral

herrGeneral

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
16
Dávno, v malé vesnici ztracené uprostřed zelených luk a hustých lesů, žil statečný vesnický paladin jménem Ulfric. Jeho srdce bylo plné odvahy a spravedlnosti, a jeho meč vždy chránil ty, kteří potřebovali pomoc. Jednoho dne však do jeho života vstoupila nová osoba, která změnila jeho osud - krásná dívka jménem Elara.

Elara byla dcerou místního kováře a vyrůstala s láskou k řemeslu a odhodláním pomáhat ostatním. Její dobrota a laskavost neunikly Ulfricovým pozorným očím a když se potkali při jedné z vesnických oslav, jiskření mezi nimi bylo okamžité.

Ulfric a Elara spolu začali trávit stále více a více času, diskutovali o dobrodružstvích, snili o lepší budoucnosti pro vesnici a objevovali krásu světa kolem nich. Ulfric byl udiven nejen krásou Elary, ale i jejím odhodláním a sílou charakteru. Elara naopak ocenila Ulfricovu oddanost spravedlnosti a jeho schopnost empatie.

Jejich láska kvetla jako květy na jaře a vesnice si rychle začala spojovat jejich jména. Ulfricovy dobrodružné výpravy se staly společnými a Elara se stala nejen jeho životní družkou, ale i nezbytnou společnicí v boji proti zlu.

Jeden den však přišel temný stín nad jejich životy. Tlupa banditů, která dlouho ohrožovala okolí, se rozhodla zaútočit na jejich vesnici. Ulfric a Elara se postavili do čela obrany a bojovali vedle sebe jako nikdy předtím. Zdálo se, že jejich láska a spojenectví mělo dostatek síly porazit i největší zlo.

Bohužel, ne všechny příběhy mají šťastný konec. Během zuřící bitvy byl Ulfric smrtelně zraněn a Elara byla svědkem toho, jak její milovaný padá na bojišti. S posledními slovy lásky a vděku za společné chvíle vzal Ulfric Elaru za ruku.

Po skončení bitvy, když se vesnice vzpamatovávala ze ztráty svého paladina, Elara zůstala srdceryvně smutná. Ale vzpomínky na společné dobrodružství a lásku, kterou zažila s Ulfricem, jí dodávaly sílu pokračovat dál. A tak zůstala ve vesnici, pokračovala v odkazu svého milovaného a stala se světlem naděje pro ty, kdo si pamatovali Ulfricův hrdinský čin. I přes tmu smutku, která zatemnila jejich lásku, zůstala Elara silná a statečná, jako by přijala poslání pokračovat v Ulfricových stopách.
 

sakaal

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Speed Administrátor
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
268
Smutný Valentín.
 
Nahoru