Ano Malkine, já doma dělám s mamkou něco prakticky skoro stejného jako Fénix, ale tvaroh tam přidávám, je pak taková..... hutnější, jestli je to správné slovo
A navrh jí polévám čokoládou
Kelte, tobě odpovím, až si dám pár piv a vymyslím nějaký supr stěr
Btw. dneska sem navštívil Food Parade, nebyl tam někdo?
Pro nezasvěcené, je to něco skoro stejného, jako Prague Food Festival, pro ještě nezasvěcenější, jsou tam stánky různých většinou luxusních restaurací, hotelů apod. a prodávajíí za celkem slušné ceny degustační meníčka
Krom klasických stejků, hovězího na všechny spůsoby omáček, úžasné drůbeže a skvělých dezertíků, sem také trošku experimentoval, a poprvé v životě ochutnal například lanýže, ale taky žabí stehýnka.
I přesto přezevšechno úplným vrcholem dne pro mě bylo vyskoušení takzvané molekulární kuchyně, to byla vážně bomba