• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Konec čtvrtého světa

DeletedUser

Guest
Byl jsem o to požádán Grycosem tak tady nebásni o tom ,že si půjčil můj Login. Grycos byl první a tečka a je jakej je. Sorry nevím kdo vymíšlel krávoviny typu, že se ten svět nemůže ukončit ,protože jsou platná PÚ a tím porušuj tohle a támhleto. Nebyl si to náhodou ty.

PS: Kde jsou sakra ty slibovaný PÚ body už mě na ně nebaví čekat myslel jsem že za tři dny je dostanem a pořád nic. To je takovej problém si nad tím hodinu sednout a rozeslat to.

"Klineši" přečti si svoje staré příspěvky a podívej se na svůj styl psaní :D, psal jsem i s tebou i s tou Megalamou a vím kdo jak píše, je podivné, že jsi se najednou uvolnil a píšeš jazykem Grycose :D, že by do tebe vstoupil jeho duch nebo něco jiného? :D Tohle si zkoušej na někoho jiného :)
 

DeletedUser15723

Guest
Drussi ty ses fakt asi uhodil do hlavy, opakuji znova na Login klines neměl nikdo přístup kromě majtele čili mě. Je smutn že asi trpíš nějakou flustrací nebo něčím takovým nech se vyšetřit.

Plus nechápu jak může support přihlížet útokům na mě ,protože kdyby to byl kdokoli jiný než pan Druss tak má minimálně kartu.
 

DeletedUser26656

Guest
Jenom bych se chtěl zeptat.Dostanu i já pú když jsem tam hrál za jiný účet??Hrál jsem tam 7 měsíců.
 

DeletedUser15723

Guest
JJ dostaneš ale na ten účet za který si hrál a pokud si byl ve vítězném kmenu
 

DeletedUser26656

Guest
Já jsem tam hrál za účet Rouman a chtěl bych to dostat na Michel15 to by nešlo??
 
Nahoru