• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Ktorý kmeň sveta 13 je najlepší ?

Ktorý kmeň sveta 13 je najlepší ?

  • *UK*

    Hlasy: 30 31,3%
  • *UK-G*

    Hlasy: 3 3,1%
  • Bl-Ús

    Hlasy: 4 4,2%
  • Ulti-T

    Hlasy: 4 4,2%
  • B@S

    Hlasy: 4 4,2%
  • =BAR=

    Hlasy: 6 6,3%
  • CIBULE

    Hlasy: 22 22,9%
  • Peklo

    Hlasy: 2 2,1%
  • AW

    Hlasy: 8 8,3%
  • DREAMS

    Hlasy: 9 9,4%
  • Iný kmeň (napíšte aký)

    Hlasy: 4 4,2%

  • Celkový počet hlasujících
    96

DeletedUser28904

Guest
Já jsem diplomat kmene (k tomu jsem i náborář), dohadovali jsme se o tom já a Dvojče se skautem80.
DoN byl domluven zcela standartně a platil pro celý kmen, skaut si myslel že je tomu jinak, než jsme mu to vysvětlili, tak dal info UK a pak už to nechtěl nijak měnit.
My jsme ho informovali kam to vede, no ale bylo mu to takřka fuk.
A proto byl zrušen.
Jinak i RS byl zrušen velmi rychle.

Jinak já jsem členem vedení kmene =BAR=.
Tak se prosím nejdřív informuj a pak kecej.

Tony, máš pravdu jsi diplomat kmene, ale to je tak jedinná pravda, kterou máš. Rezervační systém byl zrušen ze strany UK a to asi 2 hodiny potom, co jsme si všimli, že hráči z AW přestupují do BAR, žádná snaha před příjmáním nepřítele ze strany BAR se nekonala, natož aby nás informovali o tom, že chtějí takhle razantní nábor provést. Ohledně DON jsem jednal hlavně s dvojče, se kterým jsme se dohodli, že DoN, který měl trvat pouze 4 dny, bude platit pouze pro bývalé hráče BAR, nikoliv pro hráče s AW, jednoznačně jsem dvojče říkal, že útoky na AW stále půjdou. S takovýmto DoN souhlasil (ikdyž mi i psal, že neví zda to určitě bude dodrženo, ale že se bude snažit hráče BAR udržet tak, aby po dobu DoNu neútočili), druhý den to bylo hned všechno jinak. Hráči BAR začali útočit na RAS a pár chvil po té i na UK, proto byl ten krátký DoN zrušen ihned.

Myslete si co chcete, ale od kmene BAR to bylo plánované, jak nábor, tak i následné útoky na RAS a UK, snahy o jednání, že by jsme společně s BAR šli proti RAS byl podle mého názoru pouze zastírací manévr BAR a naprosto podlá záležitost. Na DK se praktikuje spousta taktik, ale tohle si spojenci mezi sebou nedělají, to ať se na mě nikdo nezlobí. I proto si buďte jistý, že kmen BAR postupně vyhladíme!!!!!!!

Tony, ber si to jak chceš, je mi jasný, že tu hned začneš tvrdit, že nemam pravdu, ale je mi to jedno, já vim své a ostatní at si udělají názor sami, víc už se k tomuto tématu nebudu vyjadřovat.

skaut, taktéž diplomat kmene
 

DeletedUser

Guest
Nedá mi to, abych také neodpověděl.

Zaprvé se cítím uražen osočováním ze strany UK, ať už se jedná o nové nebo starší příspěvky. Kdo mě zná, ví, jaký jsem. A kdo ne, ten by se k tomu neměl vyjadřovat. Že?

Naprosto neomluvitelné a svědčící o velice nízké morální úrovni vedení BAR a vlastně i všech členů této pochybné společnosti.
...

K předmětu konfliktu dodám asi tolik, že tu došlo k mnoha ukvapenostem, chaosu, nedorozuměním a rozhodnutím na základě afektu a nedostatečných informací. Je to dost zkreslené. Sledoval jsem dění okolo toho dost pečlivě, abych si všiml mnoha zásadních chyb.

Skaut tvrdí, že s Dvojčetem dohodl DoN, který platí pro "staré barbary" a pro "nové" (myšleno příchozí z AW) ne. Já tvrdím opak. V inkriminovanou dobu se sešla téměř celá rada současného kmene =BAR= na skype a delegovali jsme Dvojčeti, jaká stanoviska má v jednání s tebou skaute zastávat. A jasně jsme se shodli na tom, že náš kmen tebou zmíněnou podobu DoNu neakceptuje. Nechápu, jak někdo může tvrdit opak, osobně jsem u toho byl a musím to vědět.

Spojenectví bylo zrušeno ze strany UK rukou diplomata - skauta. Tedy změněno v DoN. Ten byl posléze omezen časově. Jeho trvání se ani nenaplnilo z důvodu útoků z vaší strany. Ty útoky přišly, protože skaut zřejmě všude prezentoval výsledek svého jednání tak, jak se mu líbilo, a ne podle reality. Jasně si vzpomínám, jaký názor na ten DoN (platný jen pro polovinu kmene) měly hlavní autority =BAR= (řekněme starého BAR, ale i starého AW).

Takto bylo Barbarům spojenectví zrušeno už jednou - po náboru kohosi z K25. Poté bylo vráceno z DoNu zpět na spojenectví. Nicméně opět - rada BAR se shodla na tom, že podruhé se toto aplikovat nebude. Už jen proto, že zmíněné libovolné přepínání DoN/spojko ze strany UK připomíná spíš okupační moc než partnerství.

Na světě se holt stala politická změna, která byla očekávatelná, jen to chtělo více sledovat dění. Domnívám se, že UK bývalo mohlo tomuto vývoji předejít, leč podcenili jste tuto variantu, nejednali jste se svými spojenci též - ruku na srdce - úplně fér a čistě, tak se nelze úplně divit, že tu pak byl nedostatek ochoty ze strany BAR to spojko zachraňovat. Nicméně i přesto tu ta varianta byla a počítalo se s ní jako s reálnou možností. Její uskutečnitelnost byla však velmi brzy rovná téměř nule, a to ale bylo minimálně částečně i vinou zbrklého jednání diplomacie UK. Já být na místě stratéga UK, tak v této situaci zareaguji pravděpodobně zcela jinak.

Překvapily mě dost ublížené reakce UK. Připadá mi, jako by vám někdo šlápl na kuří oko. Měli jste to nějak vyhrané, tato změna vám tu výhru minimálně o další dva roky oddálila a způsobila, že na tomto světě ještě bude nějaká zajímavá hra. Chápu, že se vám to nelíbí, je to jak když se člověk vrací z dovolené a zruší mu let, tak tam musí zůstat déle. Nicméně mě osobně hraní S13 baví a to je dáno z velké části i tím, že je stále o co bojovat. Tím "co" nemyslím jen o to, jestli vaši výhru odložím o týden nebo o dva. Je mi jasné, že vy byste to chtěli co nejrychleji skoncovat, zničit AW a pak udolat jedinou opozici - B@SS. Naráz to tak jednoduché nebude, no.

Mimochodem - srovnávat přístup na váš RS s přístupem na účet je nesmysl. Netvrďte mi, že to myslíte vážně. Navíc dodám, že váš RS mě vůbec nezajímá. Vážně ne. A to nehledě na to, že když jsme do BAR vstupovali, šli jsme ke spojencům.

Doporučuji ti aby ses nejdříve informoval u vedení svého nového kmene za jakých podmínek byl domluven DON a na koho se vztahoval.
===> Toto jsem tu už rozebíral. Já i tony 007 jsme členy vedení našeho kmene, komunikujeme s ostatními a víme, za jakých okolností to proběhlo.

I proto si buďte jistý, že kmen BAR postupně vyhladíme!!!!!!!
Oukej skaute, o tom hra je. Pojďte, čekáme. Tato věta mi ale připomíná spíš vzteklé dupnutí, když ti ujede autobus před nosem.

Nikdy jsem se vás nebál, ani lidé po mém boku. Stál jsem v čele AW víc než rok a celou tu dobu jsem ho vedl proti přesile. A nelze říct, že neúspěšně. I na mnoha jiných světech, kde jsem měl tu čest se vyskytovat, jsem velmi často já i kmen stál proti přesile. Jsem na to zvyklý a z míry mě to nevyvede. Ani kdybys ty nebo pe.var stokrát napsal, že máme sečtené dny. Ikdyby to byla pravda (jako že není), tak my se porážky prostě nebojíme. Občas se to těžko chápe, ale je to tak :) To není apatie, to není rezignace, nijak to nesnižuje naše úsilí v boji. Naopak nám to uvolňuje ruce, protože se nemusíme bát prohry... Z nebezpečí máme legraci a z válek zábavu. To nás tady baví. Rozebírat barbarky a mrtvolky ne. V tom je vaše pozice horší než naše. Hrát o výhru je obecně těžší, než hrát proti výhře někoho jiného.

S pozdravem a respektem ke všem chrabrým nepřátelům

Rafael F. M. van Horn, člen vedení =BAR=
 

DeletedUser31287

Guest
Povídejte si co chcete, proti RaS to byl podraz prvního kalibru. A útočit začali BAR. Konkrétně na mě byli okamžitě vyslány útoky od Tonyho a Avatarky(nevím jak jí pojmenovat, abych nedostal BAN). BAR nám pár dní před tím podpořilo šílence. Já tam byl na zástupu a domlouval to s nima. A to už jste byli dohodnutí. Rezervační systém jsem odpojoval já, z vaší strany nic zrušeno nebylo. Chtěli jste toho využít. Mazat med kolem úst jste uměli dobře. A podraz jste vyšperkovali k dokonalosti. Jednali jste i s námi a to ještě s pekelníkama. Plácali jste se do ramenou jak jste přemluvili optigena, kterej si z vás celou dobu dělal srandu. Už věděl že končí, tak si s vámi hrál. Jen vy jste to nepochopili. Zkoušeli jste to na kdekoho. Jen BAR podlehlo vašim kecům. Bojujete víceméně proti nám, protože UK se na vás krom vyjímek nesoustředilo. Měli jiné cíle. A je to vaše ostuda, že jste v takové přesile nedokázali skoro nic. Tak kopete. Ale to vám stejně nepomůže.
 

DeletedUser28108

Guest
Co jiného by jsi ty mohl napsat, raději bez komentáře. :)
 

DeletedUser28108

Guest
My píšeme pravdu a vás to tedy jen štve. ;-)
UKačka jen štve, že není UK-BAR, jenom přece by to bylo pohodlnější.
Vedení UK si udělalo teorie, které se jim hodí, které jsou pro ně přijatelné a které prezentují lidem v kmenu kmen BAR jako zrádce.
Ale tohle asi těžko může pochopit pouhý pěšák jako ty.
 

Wurf

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2
UKačka jen štve, že není UK-BAR, jenom přece by to bylo pohodlnější.

Heh,tak věř,že s mým nárustem Vašich 90 vesnic oproti mým 4rem mne to vůbec neštve,právě naopak :D spíš bych chtěl tímto Vám za ten podraz ještě dodatečně poděkovat...:yeah- Díky
 

DeletedUser28108

Guest
Zabereš si 90 vesnic ve středu vašeho kmene a jako myslíš si jaký že to nejsi borec? :wacko
No jasně že jsi, výborně wurfé... :rofl
 

Wurf

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2
I tak bych chtěl vřele poděkovat...:wacko Díky,Díky,Díky
 
Naposledy upraveno:
Nahoru