• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Paladinovy předměty

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna DeletedUser35906
  • Vytvořeno Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
já vždy jako první předmět měl pro lehkou kavalerii nebo sekery (na každém světě)

jinak jsem proti předmětům :)

souhlasím s tím, jak už tady někdo psal, že paladin bez předmětů tam vlastně být nemusí, hodí se tak na 2 dny ze začátku, ale jinak je tam pak zbytečně.

já bych tam ty předměty dal - ale bez výhody pro katy (10x větší obrana) jak to někde je ;)

a jinak mě jako první předmět dává paladin náhodně teď jsem dostal berany ... minule katy ... předminule sekery :D

já vždy jako první předmět měl pro lehkou kavalerii nebo sekery (na každém světě)

jinak jsem proti předmětům :)
To si sa mal :D ja som dostal raz katy raz pre LK a potom ďalekohľad :( stále dookola :D
jenze to uz nebude ono a bude to az moc snadny si myslim....
EMEMY odpovedal :D
já bych tam ty předměty dal - ale bez výhody pro katy (10x větší obrana) jak to někde je ;)

a jinak mě jako první předmět dává paladin náhodně teď jsem dostal berany ... minule katy ... předminule sekery :D
No neviem ale tak bez výhod by to šlo :)

Já sem proti předmětům. Nikdy sem to bez nch nehrál (nebo na sv7 byli? nevim...) ale každopádně bych to rád skusil:)

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Zpět