• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Vypadek mezi TW a statistickymi servry

DeletedUser

Guest
Jak bylo avizovano na TWstats jiz vcera nebo predevcirem, doslo k nejakemu vypadku ze strany TW vuci temto servrum. Je to krasne videt na ctvrtku 17.3. kdy chybeji veskera data, krome ziskanych/prohranych vesnic. Za dnesek jsou data na techto servrech take nejak zkreslena - pozoruji to na rozdilu mezi off body ve valecnych statistikach a napr. twstats (ktere uvadeji vetsi cislo, nez ve skutecnosti je)

Nema nekdo z Vas nejake blizsi informace o tom, kdy bude vse uvedeno do poradku? Diky a odpoved,m.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser2029

Guest
TWstats jsem včera a dnes podrobněji nezkoumal, ale je fakt, že poslední dny mi blbly i mé vlastní statistiky (třeba hráči co zešedli, ...). Takže je pravděpodobné, že se zblbla externí data poskytovaná firmou.

Je-li tomu tak, tak pro aktuální údaje se to spraví, až budou externí data odpovídat realitě v DK (možná už funguje). Pro historická data v době výpadku náprava nebude nikdy /V principu, co už prošlo už se nedokáže vrátit zpět a dodat zpětně informace, není na to ani API/
 

DeletedUser

Guest
TW Stats nie je projektom InnoGames, takže s tým ani nič nemáme - nemáme Ti ako pomôcť :pardon

Aha, chyba môže byť zo strany DK, Ok.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser2029

Guest
... takže s tým ani nič nemáme - nemáme Ti ako pomôcť ...
Což platí v případě, pokud chyba není na straně Innogames - v poskytovaných externích datech. A protože jsem měl potíže i já, tak je to další indicie, že problém je právě v (chybných) dodaných datech během posledních dní.
 

Hollywoodecek

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Blblo to ze strany DK. Na S5 nám nešel správně náš vlastní externí rezervační systém (neaktualizovala se data) a např. v programu DK Mapa se neaktualizovaly názvy vsí, které se přejmenovali (byť byl svět aktualizován, a vsi "dávno" přejmenovány). :)
 
Nahoru