• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Konec čtvrtého světa

DeletedUser

Guest
Soukromé aktivity jsou samozřejmě pěkné, když jsou dělány dobře, díky za ně. Ale asi to není přesně to, co si hráči představovali.


Tohle je prácička kamarádů kolem:

Matthias Krotz
Am Tann 2
78652 Deißlingen-Lauffen
info@twmaps.org
 

DeletedUser

Guest
až na to, že to nie je oficiálna stránka divokých kmeňov, že?
Je mi líto, ale pokud na externí web vede odkaz přímo z divokých kmenů, tak se to dá považovat za opravdu hodně oficiální údaj.
To, že se k tomu česká podpora fórka nějak zvlášť moc nehlásí na tom nic nemění.
Mimochodem, pokud jsou problémy s údaji na tw stats, tak stačí napsat na jejich podporu v basic english a k náprávě dojde velmi rychle. Osobně jsem to odzkoušel.

Mám na mysli http://cz.twstats.com/cs4/index.php nikoliv cz4.twmaps.org
 

DeletedUser7531

Guest
Je mi líto, ale pokud na externí web vede odkaz přímo z divokých kmenů

Odkaz vede na jednu z mnoha podobných stránek. Tento odkaz si každý hráč (s PU) může sám změnit a odkázat se na jinou stránku (TWPlus, ...).

Firma Innogames stále nemůže a ani nezaručuje spolehlivost cizích služeb. ;)
 

DeletedUser

Guest
Mimochodem, pokud jsou problémy s údaji na tw stats, tak stačí napsat na jejich podporu v basic english a k náprávě dojde velmi rychle. Osobně jsem to odzkoušel.

Ale chápej, on není problém s údaji na tw stats, ale server cs4.divokekmeny.cz jim posílá špatná data, protože svět 4 Inno nezakonzervovali. V databázi dál probíhaly naprogramované děje, takže vše až na těch pár hráčů, kterým to zase ale na druhou stranu vysává prémiové body, zbarbařilo.

Tw stats dělá přesně to, co má - statistiky oficiálních dat obdržených od serverů jednotlivých světů.

Už i supporťáci žádali tw stats, jestli mají k dispozici data ze dne ukončení S4, jestli by je tam mohli dát a u tohoto světa 4 zastavit aktualizaci. Nevím, možná, když bude dobrá vůle, tak by to bylo možné. Pořád se ale jedná o soukromou aktivitu, není to oficiální.
 

DeletedUser

Guest
Já to chápu až moc dobře a na problém stále běžíciho světa 4 jsem upozornil už dávno a několikrát. Nebyl jsem jediný, kdo na to upozornil. Bohužel nikdo z odpovědných lidí tomu nevěnoval pozornost.

To Pan Orech: Z home stránky DK vedou pouze dva odkazy mimo web DK (přesněji mimo aktivity InnoGames GmbH). Jeden je na časopis a druhý na TW Stats. Inno pochopitelně nemůže ručit za jiné weby, ale uvedení odkazu na home stránce se opravdu dá považovat za oficiální doporučení. Pokud si pamatuji, tak přesně v tomto duchu byla před časem odeslána i zpráva ve hře ze strany Kmenového týmu.
 

DeletedUser

Guest
Jojo, také jsem toho napsal celkem dost, včetně doporučení, aby určitě uschovali zálohy ze dne ukončení světa, když už se neodhodlají k jiné akci - vše bylo smazáno, pravděpodobně bez povšimnutí. To, co se stalo s prvním českým uzavřeným světem byl jeden z největších bussiness errorů, co jsem kdy viděl.
 

DeletedUser

Guest
body a vesnice

Jakto, že je tam tak málo bodů a vesnic celkem?
 

DeletedUser

Guest
Mrkni na pár příspěvků výše. Je to neuvěřitelné, ale provozovatel dopustil postupné zbarbaření vesnic hráčů, kteří se na tento svět nemohli přihlásit a neměli automaticky prodlužovaný prémiový účet tak, aby jim ten účet nezanikl. Zase na druhou stranu to těmhle vysálo prémiové body. Došlo tedy k nenávratné ztrátě dat tohoto světa, narozdíl od německých ukončených světů, které byly zakonzervovány v den uzavření.

Dodatečně dle sdělení českého DK týmu Inno slíbili, že u příštích světů se to nestane, ale zatím to není ve VOP ani jinde oficiálně uvedeno.
 

DeletedUser2118

Guest
v prach a popel jsme se obratili .....

nenavratne zatraceni .........

takovy je osud
 

DeletedUser

Guest
Protože jste lumpové, kteří odmítli naplnit jejich "podnikatelský záměr". :yes
 
Nahoru