• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Dá se sv. 1 dohrát?

DeletedUser2029

Guest
A proč?

Je věcí každého jednoho, jak že se chová - ti co to u Vás vědí, to zopakovat nepotřebují. A, pro následné nové příchozí, je věcí každého jednoho si v jeho zájmu - o kolegů, okolí, ...- předem zjistit, kam že leze. .. Ono, i schopnost a hlavně ochota (aktivně, v době přestupu) si to zjistit, o něčem vypovídá - i když pravda to už ne tak výrazně.

Ale, pokud to neudělá, tak pak ať se tu ex-post na fóru nediví "podivným" vztahům jeho kmene.

---

Hlavně, toto by snad měl vědět každý "kmen" sám. Takže se zeptej u sebe v kmeni.
 

DeletedUser

Guest
tesil som sa ze napises svoju povestnu estej o nejakej historickej dohode, ale co uz... mozno nabuduce :))) Som v Mow dostatocne dlho na to aby som vedel ze su to len kecy. Turgon tvojim prispevkom kde si napisal nicim nepodlozene tvrdenie, ktore si aj ked si bol na to vyzvany nedokazal nicim dokazat si sa zaradil medzi spamerov :)
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.324
Turgon a spamer?! To tedy naprosto nesouhlasím.
 

DeletedUser2029

Guest
... Turgon tvojim prispevkom kde si napisal nicim nepodlozene tvrdenie, ktore si aj ked si bol na to vyzvany nedokazal nicim dokazat si sa zaradil medzi spamerov :)
He he.

Ono to "ničím nepodložené tvrzení" je vidět praxí. Lepší důkaz nepotřebuji. Ostatně, proto se tu SHARK81 divil a já mu důvod řekl. Je na každém začít hledat a zjišťovat. Chce-li si o tom vůbec něco dozvědět.

/Já raději preferuji, když jsou hráči sami aktivní a hráči sami zjistí co a jak. A až dle toho se rozhodnou. Ne, že vše (už přímo cíl) naservíruji na zlatém podnose a jinak by si nic nezjistili sami. Směr, kde začít hledat, jsem ukázal.

Ostatně, vyzní to pak výrazně lépe, přijdou-li si na fakta sami a ne informací od "protistrany".
/
 

DeletedUser

Guest
no bohuzial... tym ze pise na fore prispevky typu... kdesi som pocul, a odmietol to cimkolvek podlozit sa tam zaradil. Alebo mu niekto ukradol heslo a napisal to za neho, tymto ale na nikoho neutocim ;)
 

DeletedUser2029

Guest
l... tym ze pise na fore prispevky typu... kdesi som pocul, a odmietol to cimkolvek podlozit sa tam zaradil. Alebo mu niekto ukradol heslo a napisal to za neho, tymto ale na nikoho neutocim ;)
POkud to měla být odpověď na mne, tak věz, že já jsem "nic nepočul", já to zažil a já byl přímým aktérem v daném ději když se to dělo. I při následné chování MoW. A to často nejen z pozice vůdce OVM, ale i z pozice hráče.

Proto bych byl raději, pokud si na to každý přijde sám. Slyšet to od protistrany nebývá dobré. Byť se sebevíce snažím oddělovat subjektivní pocity a objektivní fakta (a doufám, že se mi to daří), nebylo by dobré vědět to prvotně ode mne.

... navíc, jak říkám, pokud má někdo zájem a zjistí si to sám jinde, mnohem více na takové zjištění pak dá ...
 

DeletedUser

Guest
No daj, na oplatku ti ak budes chciet porozpravam moj zazitok s jednym so zakladajucich clenov tvojho kmena :))
 

DeletedUser2502

Guest
Jak tak koukám tak už jste zjistili že kmeny Dami a SPQR se spojili v jeden. Předcházela tomu dlouhá několika měsíční jednání, i přesto že jsme již hodně dlouho spojinci a defakto jsme fungovali jako jeden kmen.
Pro většinu kmenů se v diplomacii nic nemění... jako je O.V.M. a Ph+SRS ale M_o_W a Rab se tímto oficiálně stávají našimi nepřáteli.
Všem přátelům našich nepřátel přeji hodně zdaru v boji a hodně nových vesniček :yes
 
Nahoru