• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze světových velmocí

DeletedUser19739

Guest
Brzké ukončení... Kéž by se povedlo, teď už je to spíše utrpení:))) Tedy, pokud nejste z Orderu:(((
 

DeletedUser

Guest
Tímto bych chtěl pogratulovat za celý DK tým hráči zappacizek ze kmene The Order, kterému se podařilo překonat hranici 50.000.000 bodů a zasloužil se tak o zapsání do Síně slávy tohoto světa. Gratulujeme a přejeme hodně štěstí i v budoucnu!

A teď otázka pro nezasvěcené, jak probíhají boje na S7? Stále drží velkou převahu kmen The Order? Šlape mu někdo v současnosti aspoň na paty? Povídejte, přehánějte, každá diskuze je vítaná.)
 

DeletedUser

Guest
Na svete 7 nie je o čom diskutovať. Hráči rušia účty a nehrajú. Toho čo napísal, čo si väčšina myslí zrušili.... A písať ma tiež nebaví.
 

DeletedUser19739

Guest
Sedmička je mrtví svět... Podle mě by jediné možné řešení bylo ukončení tohoto světa, ale to předčasně nejde a podle pravidel je to v nedohlednu...
 

DeletedUser26384

Guest
Sedmička je mrtví svět... Podle mě by jediné možné řešení bylo ukončení tohoto světa, ale to předčasně nejde a podle pravidel je to v nedohlednu...

Docela by mne zajímalo - jak si představuješ ukončit s7 ? Jako jeden z nejhorších hráčů budeš mít jistě skvělé řešení.

Já jim šlapu na paty :D:D

ty máš pouhých 7 vesnic - dobrá práce a hodně štěstí, ale to bych měla přát spíš lidem co tě vypodpořili :).
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser32337

Guest
ukončení světa

obávám se že vzledem k znechucení lidí kmenem order na tomto světě zústanete sami první a zároveň zcela poslední obklopeni mrakem barbarek.

Nemyslím že je to jen vašimi schopnostmi i když schopnost a hlavně práce poslat x desítek tisíc útoků je chvályhodná, už to nemá se zábavou prakticky nic společného, proto je na světě jen Order a pár zoufalců co by chtělo vidět konec světa, když už tam strašíme takovou dobu a nasypali jsme do toho x peněz.

bavit nás to již dávno přestalo, neznám nikoho ze zbylých, kdo by se hrou bavil...jetě před cca rokem to šlo, vaší nechutí se domluvit na ukončení světa sločením top hráčů a rozhodnutím pokračovat ve válce je svět takový jaký je.

užívejte hru, my raději užíváme svoje životy.................................................samsung alias majatrabi
 

DeletedUser30368

Guest
Ahoj, jak to jde na světě 7?
Mohli byste prosím napsat hráči, který vede kmen NRR, aby se mi zde ozval? tedy pokud je aktivní? potřeboval bych s ním něco probrat. :)
 
Nahoru