• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

TimeEnd odstartován

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
Ja to chápu. Myslel sem sraz jako celoalianční?

Stretavaju sa len Ľudia ktory to maju do 100 km od seba vo vačšine pripadov,ako celok to nejde,jednak mame vačšina svoje rodiny a male deti a po ďalšie vela ludi ako napr ja,som od nich na 500-600 km daleko,keď vyrastu deti určite sa aj čas najde,skor určite nie,male deti dnes len tak niekde neodložiš na cely vikend.
 

DeletedUser

Guest
Ty si někdy schytala ode mně útok ??? Vždyť na útok sem vesnice prestaval až po tvé neexistenci na světe.Dovtedy sem byl pouhým obranářem a v dnechkdy si mi vzala 2 vesničky sem tu zrovna nebyl. Jinak bys mi je určitě nevzala :pardon. Já jsem s víš zmíňenými hráčmi nebyl v kmenu ale v ALIanci S19 na S25 :D To, že tě bavím mi moc nevadí, nejsi totiž jediná kdo moje příspěvky považuje za komicky hloupé. Základy? JJ máš pravdu. Ještě mi chybí zopár tvojich vlastností jako arogance,SOBECtví a oparvdu si ještě neumím dupnout tak jako ty když není po tvém. Prý základy. Co považuješ za základy které nemám hm ???:blush. Revolutionen, Au.matt,kwete,lord čáry atd.atd. jsou mi blízký protože jsou v možno podobnm veku jako já. Dalin víš co? Já tě síce v láske nemám ale nemáš chuť si tou 27 jít s námi zahrát ? Myslím ku nám do kmenu. Budu rád když tam budeš dělat učitelku všehoznalkyni a zárověň mně to naučíš hrát :). Jirka(bohemund),Hodulicek,Koscz,Igee,Lord čáry atd. nejspíš bude protestovat ale já i chci dát šanci aby sis napravila reputaci, jméno a všechno co si stratila..Prijmeš nabídku ?


tak vemu to postupně :)
ano, schytala jsem od tebe útok, v době, kdy na mě útočili dva kmeny, pak se přidal další, ne, nebudu tady psát, oni zlí mě bili :) prostě je to hra, někdy je třeba si dopřát vítězství i v 50 ku jedné :) porazili jste mě, uznávám, marně jsem se sama bránila, i když, že jsem vydržela měsíc proti hodně velké přesile, svědčí i trošinku o tom, že nějaký základ o dk jsem pochytila :) já se opravdu nezlobím na kmeny spřátelené i nespřátelené, že do mě všichni šli, je moc hezké být cílem všech :) ale já to chtěla dobrovolně, čím dřív, tím líp, nějak jsem ztrácela víru ve svět
a nemyslím si, že by někdo s tebou jmenovaných chtěl se mnou hrát, krom jednoho, já neumím piklit, já prostě hraju :) a opravdu si nemusím napravovat reputaci, kdo zažil mé útoky, ví, kdo zažil mé nepiklení, taky ví, ale to je fuk :) vyhráli útočníci, ne piklitelé, smekám, a děkuji za sebe i ostatní
 

DeletedUser35035

Guest
Z účtu Rio777 si určitě útok nemohla dostat. Jedině co jsem zabral tvou malou ves vedle. Ze zastupovaných účtů toho bylo mnohem víc dokonce MRSKNI byl myslím nejlepší zabírač tvojich vesnic...K tomu kdo by tě v kmeni chtěl a kdo ne. Z týchto co jsem vyjmenoval pochybuji že je nejakej co by tě chcel a dokonce ani já ne. Ale šanci bych ti zkusil dát :mocking
 

DeletedUser

Guest
Je malo hračov,hrajucich tak kolektivne,sudružne,utočiaci,pomahajuci na podporach,na forku vykreslujucich každu zabranu dedinku nepriatela tak užastne ako to robi dalin1,dalin je vitazny typ,aby vyhrala urobi pre to aj nemožne,to sa mi na nej hrozne pači,všetko rieši vojensky a cez zabrane dedinky,hraje to na vojensku slavu.
Ked maš utoky,pošle Ti aj to posledne čo ma,keď sa utoči,je všade kde je treba utočiť,tymova hračka na velmi vysokej urovni,je velmi malo vojensky tak kvalitnych hračov.
Na jednej strane sa velmi rychlo uči,DK nie je travi..n,ako som studoval trav..n čo hrala,je to strašne odlišna hra,založena na uplne inom principe.
Na druhej strane,strategicke veci a vychytavky,tam si to ešte dost pletie z travi..n a mieša tuto hru z DK,už po roku ale preskočila 90% ludi na DK,čo do bojou a kvality.

Podla mna jedinu velku chybu ktoru Dalin ma je,že jej nesmieš dat prava,aby nesla do diplomacie,aby neriesila kopec veci,moj nazor v tom je ten že najprv ta hrači musia milovat,musiš byt s nimi kamarat,potom Ti obranu a utoky posielaju automaticky,bez toho aby si musel vrieskat,hulakat,ked maš spatnu naladu,pokazit ju aj druhym,krikom a rozkazmi si autoritu nikdy nevydobyš,ak ano,ten kmen nikdy dobry nebude a hrači si DK znechutia,hračov to musi bavit a musia bojovat z radostou,že ich to bavy a zaleži im na tebe,ludsky,nie krikom.

Ked sa dalin nauci fintičky ,robiť kvalitne HU/na to ale potrebuje hrat a vela skusenosti/ ,každy bude velmi rad,ked sa bude na mape nachadzat daleko od kmena v ktorom dalin hraje a každy ju bude chciet mat v kmeni a na svojej strane.:hi
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser35035

Guest
Ako sa to vezme. Doom narozdiel od Šp nikdy nezažil to, čo robí dalin keď má svoju chvílku. Po všetkých kričí, nadáva a ešte sú na ňu všetci zlí, za to aká je ona dobrá :D :D Koniec koncov nikdy by som nepovedal o žene, že sa takto môže správať aj keď to je hra.
 

DeletedUser31287

Guest
Může mi ta moderátorka vysvětlit, co zase bylo špatně napsáno??? Tohle není normální
 

DeletedUser23979

Guest
Daná moderátorka ti odpoví jen to, že se můžeš zeptat dotyčného. Pan
(T*****- online hra) jsem nepatří.
Také mohu odpovědět to, že si užívejte Time Endu.
 

DeletedUser

Guest
Nebolo spatne vobec nič,keď to bude pokračovať,jednoducho reakcie na tomto svete skončili,nehodlam sa tu hadať koli veci,ktora je špatne pochopena,rozhodne som neporušil pravo reklamy.:hi
 

DeletedUser31287

Guest
Majko, můžu tě poprosit o jedno? Jdi si moderovat tam, kde jsi byla do ted a tady nám nech tu volnost, kterou jsme tu doted měli. To že napsal Tr.... není v žádném případě reklama ani odkaz. Jestli si tu něco chceš dokazovat, tak ne tady a na nás.


Pro tvůj klid jsem to vytečkoval, abys neměla práci.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru