• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Fotbalová síň

DeletedUser16561

Guest
Nitramo pokiaľ však hráš túto hru prostredníctvom svojho smartónu, tak je to skvelá aplikácia. Bez chýb a hlavne nestráca logiku. Ja to hrám asi od konca júna a neprestalo ma to baviť. Najlepšie na tom je, že to hráme viacerí kamaráti. Môžeme proti sebe hrať prípravné zápasy, respektíve stretnúť sa v jednej lige, či v pohári, alebo dokonca v lige majstrov.
Skladáme tímy, staviame štadióny a snažíme sa byť lepší.

Cez mobil je to oveľa lepšie ako cez pc. Mňa to na pc vôbec neoslovilo. Ale na mobile ma to baví !

Navyše som do toho investoval už asi 70 libier. Využívam to hlavne na liečenie zranených hráčov. Mám svoju pevnú jedenástku, ktorú nechcem meniť. Takže si radšej niečo zaplatím a vyliečim ich. Nechcem ich striedať inými hráčmi.
 

DeletedUser

Guest
Mne to neoslovilo vůbec, párkrát jsem vyzkoušel pár experimentů a potvdilo mi to mé odhady, že tam není něco v pořádku (pravda ale je že to je již asi rok zpátky). Podle mne jsou na trhu daleko lepší manažeři, ať už s virtuálními, či reálnými hráči, ale mají jedinou nevýhodu a to tu, že nejsou tak provázané se sociálníma sítěma.

Navíc nevím, jak to funguje nyní, ale řešení s "tokeny" mne také moc neoslovilo :)
 

DeletedUser19739

Guest
To, že hra není spřízněna s sítěmi alá facebook bych považoval za výhodu...
 

DeletedUser16561

Guest
Nitramo teraz sa dá hra hrať slušne aj bez investícií do hry. Tokeny aj keď nie veľa, ale predsa nejaké dostávaš zadarmo. To stačí na aukcie či lekárničky. Väčšina kamarátov to hraje bez toho aby investovala peniaze a dosiahli maximálne dobre výsledky.
 

DeletedUser

Guest
Já to obecně taky pokládám za výhodu, ale záleží na úhlu pohledu. Někdo se chce měřit s ostatníma "známýma" a je to tak pro něj jednodušší

Já si raději zapnu Football managera na pc a pak měřím čas na dny do zápasu a přestupových období a nikoliv promrhané hodiny volného času. :D
 

DeletedUser34317

Guest
Nevím jak vy, ale já hraju jen hru MIFA, sice je to jen U-19, ale je to jednoduché, přehledné a při delší hře můžete vést i více týmu (max. 3) v různých ligách. Zatím je zaplněna jen česká liga, ostatní jsou volné. Kdyby to náhodou už někdo hrál nebo se jen chystal, napište mi :)
 

DeletedUser34317

Guest
U kohoutů možná Balea nahradí Hulk, to by bylo super, mít ho zase na očích :)
 

DeletedUser

Guest
Oba v případě dobré nabídky odejdou. Daridu Plzeň nechce pustit před 4. předkolem LM, poté je už připravena na výhodnou nabídku (okolo 150mil.) kývnout. Kadlec odejde taky, u něj je ta doba nejspíš ještě kratší...Uvidíme po šlágru kola Plzeň - Sparta. Každopádně Kadlec bude chtít odejít a Sparta ho donekonečna držet nemůže, navíc si teď přivedla adekvátní náhradu.

Tak na moje slova nakonec došlo a stalo se přesně tak, jak jsem očekával. Uvidíme, jak se s tím Plzeň nyní popasuje, bylo by dobré aby hrála poháry dlouho a zajistila tím ČR umístění v koeficientu do 15. místa. Kádr má na to silný a široký dost.
Dneska se snad k Plzni přidá i Liberec, který první utkání senzačně vyhrál a možná bych ještě nezatracoval ani Jablonec.

Začíná mi nějak vadit chování Chelsea na přestupovém trhu. Proč mají potřebu k jejich útoku (Torres, Mata, Moses, Demba, Lukaku...) kupovat ještě Eto´o? To hromadění kvalitních hráčů se mi zdá nesmyslné, obzvlášť když v poslední zápase proti MU nenastoupil v základu ani 1 z jmenované pětice. Třeba jim Eto'o pomůže a hrát bude, ale proč teda stahovali z hostování Lukaku? Proč kupovali z Newcastlu Dembu? Mimo mé chápání byl už dříve předražený přestup Torrese, který měl svá nejlepší léta za sebou. Ve srovnání třeba s tímto přestupem, je počínání Realu a rekordní přestup Balea víc než racionální.


Slováci opäť priblížili Plzeň k milionárskej súťaži

Když to dám do nadsázky, tak "Čech zajistil Slovákům stříbro na hokejovém MS 2012".
Podle mě by jste se místo úvahách o podílu na úspěchu měli začít zabývat tím, proč ti hráči u vás nezůstávají a jdou radši za lepším do ČR. Jinak 3 z těch 4 hráčů - Čišovský, Ďuriš, Bakoš udělal Vrba a vůbec celý ten Plzeňský zázrak, kdy se dokázali dostat z fotbalového průměru. Pokud by nastupovali někde jinde, tak by nejspíš zdaleka takových výsledků nedosáhli. Tím nechci nijak shazovat jejich kvalitu, ani podíl na zmiňovaném zápasu a jiných výsledcích. Stejně na tom jsou i jiní hráči jako Kolář, Petržela, Rajtoral nebo Limberský, kdysi např. ve Spartě nechtěné hráče, které dokázal Vrba neuvěřitelně vypiplat v tahouny mužstva.
Kozáčik už přišel jako hotový výborný brankář, který si prošel Slavií a Spartou.

Nejvíc Slováků nastupuje v GL za Slavii, konkrétně 8. Nechceš mi povědět něco o jejich zásluhách na výprasku s Teplicemi? :D

Jinak podle mě je to přesně obráceně, Slovenská hrdost ve vlastní národ je větší. A jestli tě to utěší, tak je to jedna z věcí, která na Češích vadí i mě. U nás už se projevy národní hrdosti přesunuli výlučně na protiromské demonstrace. :pardon Co se týče našich výsledků, tak se dle mě vždy jak úspěch, tak neúspěch dost přeceňuje. Ona ta hranice je totiž většinou velmi tenká a tak mi přijde některé vynášení do nebes (vyhrané hokejové MS = jsme páni světa) dost přehnané. Stejně ale tak rozhořčení, když tým vypadne v čtvrtfinále v prodloužení (hned je vše špatně, trenér se odvolává atd.).
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser16561

Guest
Zajtra veľmi ťažký zápas medzi Chelsea FC a Bayern Mníchov.
Dá sa očakávať, že bude málo gólov. Nerád to píšem, ale vyzerá to tak, že Čelzí pripraví poriadny betón. A bude čakať len na chyby a protiútoky. Naposledy to proti Bayernu vyšlo.
Ale ruku na srdce ! Môže nejaký tím hrať s Bayernom otvorenú hru ?? To nemusia ani nastúpiť na zápas. Bayern je neskutočne silný, navyše má aj skvelú formu.

Som zvedavý na to čo moji hrdinovia zajtra predvedú.
 

DeletedUser16561

Guest
Zloženie základných skupín Ligy majstrov 2013/2014

Skupina A: Manchester United, Šachtar Doněck, Leverkusen, Real Sociedad
Skupina B: Real Madrid, Juventus Turín, Galatasaray Istanbul, FC Kodaň
Skupina C: Benfica Lisabon, Paris Saint-Germain, Olympiakos Pireus, Anderlecht Brusel
Skupina D: Bayern Mnichov, CSKA Moskva, Manchester City, Viktoria Plzeň
Skupina E: Chelsea, Schalke 04, Basilej, Steaua Bukurešť
Skupina F: Arsenal, Marseille, Borussia Dortmund, Neapol
Skupina G: FC Porto, Atlético Madrid, Zenit Petrohrad, Austria Vídeň
Skupina H: Barcelona, AC Milán, Ajax Amsterdam, Celtic Glasgow


Veľmi zaujímavé ! Najľahšie skupiny dostali ManUtd, PSG a Chelsea. Na druhej strane veľmi zaujímavú avšak ťažkú skupinu má Plzeň.

Chelsea má fakt tú najjednoduchšiu skupinu. Jednoznačný víťaz skupiny a to bez straty bodu !!
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru