• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

nějaký cheat hack neví někdo co to je?

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
nemohl jsem si odpustit ale tohle miluji :Ddávám vždy aspoň, jednu sekundu každému, tohle je silně nefér a nejde to bránit leda že by se předtím oběvilo nadměrné množství defu, je to jinak silně nefér nedat příležitost se bránit a vyhrát za každou cenu.

Dá se to chytat, konečně jsem vyspěl natolik, že chytnu cokoliv. :cool
 

joss

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
40
Lamači, jde to, záleží na více okolnostech, je podstatné jak kdo má rychlý počítač a připojení, ale jak je rychlý, i když to video z Opery asi dost lidí vidělo, kde to jde naposílat po 100 ms.Každopádně ze včerejška, posláno z Mozilly Firefox.[SPOIL]
9rq0.png
http://sk25.divoke-kmene.sk/public_report/1eb55f47c3b94c90c49afae3c7c02a70[/SPOIL]
Pokud se člověk soustředí a má rozumnou odezvu netu, tak se útok do sekundy dá chytit, ale to cos tady předvedl, tak to je něco. 3 desetiny, tak to bez kopce štěstí asi ne...
 

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
To ano a to mám, však ses o tom již párkrát přesvědčil. :D
 

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Nejlepší je když je zrovna v tu chvíli nějaký výpadek,to bych pak nejraději rozkousal klávesnici.:bomb
 

joss

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
40
Netvrdil jsem že se to nedá. Jenom je k tomu potřeba i to štěstí. V tomto s tebou shedde nesouhlasím. Můžeš mít net dobrý jak chceš, ale odezva serveru je kolísavá. A na to tvůj net nemá vliv. Je rozdíl jestli jsi přes den, v noci, v pátek odpoledne. Možná záleží i na světě, ale vždy jse o to jak je zatížený server. Já se setkal s odezvou 60 - 150 ms (a my tu mluvíme o vláčku v 300ms).
Takže nějaké prsení se tady je zbytečné. Tam je to o náhodě a o více pokusech než o jistotě.
Navíc poměrně zbytečné.Taková situace se z pohledu obránce dá řešit poměrně jednoduše. Ve stejné sekundě po dopadu vláčku tam dopadne můj ostrý následovaný šlechtici. A celé časování do 3 desetin bude o ničem.
A když v tom místě budu mít víc loudů tak pro srandu tu vesnicí předšlechtim
 

DeletedUser33829

Guest
Ano, a co takhle lépe ještě tu vesnici zadefovat a nemusíš se s žádným vláčkem strachovat.:D

Jenže já měl jen tu jednu vesnici, takže jsem si ani podporu neposílal z jiné vsi, ale vracel jsem vyslané jednotky ze stejné vsi.;)
 

joss

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
40
Aha, tak to jsi vracel jednotky z vlastní vsi? A trefil ses do 300 ms? Na první a jediný pokus? Tak to sis měl dát ty oznamka vytisknout a zarámovat, protože jsi měl kliku.
Aha vlastně, ty si jsi jistý že to nebyla náhoda či štěstí, že to dáš kdykoliv jindy, že?? :D

Jako, člověk v životě potká spoustu prášilů, ale přijde mi že na DK se lidé s tímto psychosociálním jevem přímo koncentrují.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru