• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Jarmark u dubu

DeletedUser33829

Guest
Tyto ne? Respektive pokud jsem dal do jedné řady více obrázků, tak alespoň jeden?
morning1.gif
morning2.gif

nyam1.gif
nyam2.gif

dance2.gif
jiný taneční tu již máme, ale proč nemít další...
empathy.gif
empathy2.gif

clapping.gif

pleasantry.gif

timeout.gif

ok.gif

fool.gif
fool2.gif
fool3.gif
 

DeletedUser33829

Guest
Děkuji Vám, pavouku123 a Alexi.;)
Alexi, odpověděl jsem Ti na skype, jestli máš dnes nebo zítra čas, tak se tam stav a mohli bychom to trochu provětrat, pak už nebude kdy.
 

DeletedUser33829

Guest
Proč už nechodíš na skype? Tedy já tam také zrovna dvakrát nejsem, ale Tebe jsem tam neviděl už hodně dlouho.:(

Tak jak radil Biblos jinde, tak to přesměruji sem.

rasty.tom napsal/a:
Gratuluji Sheddovi k dárku k narozeninám co dostal.
Věděl jsem, že se tu ještě objeví. Když má ty narozky, tak si doma vybrečel jako dárek 10 minut u klávesnice navíc.:D
Úplně ho vidím, jak vztekle klove do klávesnice až je celej rudej.:D
Jinak si se Shedde při své dokonalosti ale spletl. Ty nemůžeš vyhrávat jen 4:0, musí to být minimálně aspoň už 12:0.:p
Tak rozčilovat lidi na narozeniny považuješ za dárek? Pak jsi ze sebe udělal sketu první třídy.:blush Ale to je to Tvoje typické kázání vody a pití vína, kdy se chováš jako hulvát, a pak ostatní poučuješ, ale dále pokračuješ jako hulvát, jenže nic Ti nevychází. A pleteš se v dalších dvou skutečností. Jednak celý rudý nejsem, to možná jak říká Biblos podle sebe soudím Tebe, mě to celkem i baví, jak se tu ztrapňuješ, kdyby mě to nebavilo, už bych to tu dávno nepsal a ne tak na narozeniny a k tomu se váže i druhá Tvoje mýlka, že když jsem Ti odpověděl, tak jsem narozeniny už neměl. Poznávat čas umí i desetileté děti.
Jinak stejná píseň, zase protiřečení, samé laciné urážky a provokace tolikráte vyvráceny, zase odpovídání za mě již podruhé po sobě, jejda mane.:mocking S tím 4:0 jsi to také překroutil, to nebyla žádná statistika „mého vítězství“, ta je už teď mnohonásobně větší jak 12:0.;) Nemáš nás tu za hlupáky, ale překrucuješ tak trapně.:blush Ty máš ty matrice chování hodně zregulované, ze všech zde nejvíce, a jak jsem napsal dnes po půlnoci, nikoli včera!, tak jsem upřímně a vážně nemyslel, že ať už fórum nebo i hra, když si vzpomenu na jskalku může zanechat takovou frustraci na lidech, ale skalka má aspoň jiné vlastnosti, kterých si na něho vážím, což Ty jsi na hony tomu vzdálen a mě baví dělat šrámy těm jako jsi Ty.;)


Kozmiczi, odpovíš mi na ty smajlíky? Rychlost v toolu patří k nejlepším v porovnání se zahraničí, tak by byla dobrá i na fóru.;) Kolik to bylo? Cca 1:33 hodiny?
 
Nahoru