• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k soutěži

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
buďto jak píše tantalena, nebo
já to myslela tak, nakoupit v akci kvalitní čokoládu za nízkou cenu (např.20,-) a nechat na to udělat PŘEBAL (obdélník) a ten kolem toho jen obtočit, práce na hodinku podle počtu kusů, klidně si jí koupím za 30,- a druhou domů dětem :) klidně bych z druhé strany přebalu dala omalovánku, také z DK tématikou.. (též třeba formou nějaké soutěže zde)

protože reklamní předměty už každý má, a nespotřebují se .. ale čokoláda bude mizet..

dalo by se to samé udělat i na malé lahve vody (přelepit etikety), to si třeba lidi koupí na cestu domů ze srazu, stojí to také minimum a budou mít památku, když si etiketu schovají. :)

jinak k předmětům by se mohl přidat třeba žeton do nákupního vozíku, nebo jiná praktická drobnost.. ručníky jsou nádherné, ale pro většinu hráčů cenově nedostupné (pokud by chtěli dovézt i rodině)..
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
A zrovna ručníky byly na srazech hodně žádané. Bohužel realita je taková, že právě ty drobnosti stojí nejvíce a aby cena byla co nejnižší, musí se jich objednat co nejvíce, což se neprodá a zbytečně nám to leží skladem.
 

DeletedUser33829

Guest
V první třídě jsme byli na 3denním výletě v Luhačovicích, těsně před odjezdem domů si spolužák chtěl koupit osvěžovač vzduchu v podobě lampičky, ale neměl už peníze, ale měl čokoládu z domu, kterou nechtěl rozbalit, ale pak názor změnil a objevil v ní 100 Kč a koupil si tu „lampičku“. Pamatuji si to i po 20 letech i s tím, že jsem si tenkrát řekl, že jestli jednou budu mít děti, tak tohle také někdy udělám.:) Dragonlady jsem tu historku říkal.:cool:

Kdyby sis na každé čokoládě dal přirážku 10 Kč a nechal sis vyrobit 100 ks a do několika zabalil 100 Kč, tak by zájem o čokoládu vzrostl a těch 100 ks bys na srazu prodal.:Good
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
i s loterií! :)
(kdo nevyhraje, tak mu ráda pomohu od nechtěných "losů" z čokolády :D )
 

DeletedUser40963

Guest
Relativně levné jsou rovněž hrníčky a podobné věci. Každopádně kdyby zbyly nějaké věci, vím, kde je prodat. Kamarád vlastní esogames a myslím, že by nedělalo problém se dohodnout na nějaké té propagaci či podobně.
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
to právě chybí, reklamní předměty z jiných her se veřejně prodávají (fantasy shopy, herní shopy, apod), ale věci z DK jsem nikde nikdy neviděla, je to škoda, jsou líbivé a možná osloví i "nehráče" , kteří by hru na základě toho zkusili.. A naopak, plno hráčů neví o srazech a předmětech ke koupi.. díky tomu nešťastně přesunutému klikátku pro nápovědu a forum až dolů, kam se musí rolovat (jinak není vidět), a kam se málokdo dostane, ani neví kde hledat forum :D
 

Deynor

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Na druhou stranu jsem ještě neviděl v obchodě reklamní předměty pro prohlížečovou hru. :D
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.324
t.. díky tomu nešťastně přesunutému klikátku pro nápovědu a forum až dolů, kam se musí rolovat (jinak není vidět), a kam se málokdo dostane, ani neví kde hledat forum :D

Sice to není přímo k soutěži, ale neboj, když mají hráči dotazy z kategorií, které najdou v nápovědě nebo na DK fóru, tak jim píšeme, kde to tlačítko najdou. :)
 

DeletedUser33829

Guest
Na druhou stranu jsem ještě neviděl v obchodě reklamní předměty pro prohlížečovou hru. :D
Jenom když zajdu do Billy, tak mají u pokladny kupón do tanků a ještě do něčeho. V kamenných hračkářství se prodávají karetní hry inspirované tou hrou, což už samo o sobě je upozornění/reklama na tu hru plus je tam bonusový kód do hry. Před lety se prodávala v Rusku limitovaná edice ve formě dárkové krabice, kde byly upomínkové předměty, kód na speciální vozidlo a kniha o druhé světové válce s ručním blahopřáním a podpisem hlavního vývojáře (tady se s InnogamesTV vyrukovalo pozdě a jen to okopírovali od konkurencí).:D Trička s tématikou se dají koupit nejen v jejich internetovém obchodě, ale i v některých kamenných obchodech. Vyjde to levněji to koupit u nás, než za cenu jednotnou pro celý server EU.

Už se to tady řešilo, Kozmicz tvrdil, že prý Inno svůj obchod mělo, ale nevyplatilo se jim to. Já si jejich obchod, ale nepamatuji. Je potřeba brát v potaz další faktory a to hlavně, že tahle hra je prostě out.
 

DeletedUser40963

Guest
Už se to tady řešilo, Kozmicz tvrdil, že prý Inno svůj obchod mělo, ale nevyplatilo se jim to. Já si jejich obchod, ale nepamatuji. Je potřeba brát v potaz další faktory a to hlavně, že tahle hra je prostě out.
Hele, každá hra má svůj boom a vím, že se vždy snaží nalákat lidi, ale divoké kmeny podle mě mají jednu největších možností k tomu mít širokou hráčskou komunitu, pamatuji, když jsem s DK začínal ve 12-ti letech... a co vím, hrají i postarší lidé, tudíž věková kategorie je relativně široká, spíš mi přijde, že hlavy vysoko v Inno jsou opravdu zoufalí, když uvádí jako novinky takto trhlé věci.
Byl pro mě celkem šok, když se mrknu po dvou letech a najednou celý paladin předělaný, miliony boostů, 3x více pay to win...

Možná, kdyby se otevřel alespoň jeden server z 10-ti, který by měl zakázané nákupy surek za PB atd.(jo, jako vývojář chápu, že toto nejde, ale i tak nic není nemožné, zas tak složitý ty DK PHPkové kódy nejsou :) ), tak by se hráči podle mě masově vraceli , nehledě o tom, že divoké kmeny nemají otevřenou spolupráci s žádnými dalšímy weby/stránkami. Bigpoint dělá pro své hry alespoň mass reklamy, což u inna se dá říci, že jediné místo, kde jsem viděl reklamu na nějakou Inno hru, tak to bylo ve chvíli, kdy se mi absolutně zaviroval pc a byla tam reklama na Elvenar občas proložená TW2 ... fakt bída.

Podle mě by se DK měly ucházet o nějakou spolupráci -> kupříkladu to esogames :
- Jezdí xyz-krát po celém území cz/sk na různé akce a hlavně pořádají i své, myslím, že kdyby Inno investovalo nějaký malý peníz na stánek (nemluvě o tom, že by se na něj komunita 100% poskládala), tak by mohla nějaká osoba jezdit s nimi a prodávat po republice dárkové a upomínkové předměty nemluvě třeba o tom, že by se mohly udělat ty adventní kalendáře a dát tam čokolády(celkově soutěžní věci) a prodávat to prostě za výrobní cenu (+ tolik aby se pokryly náklady).
Nejen, že by xyz lidí stejně dalo víc už jen proto, že je to DK předmět, který nikdo jen tak nemá, ale myslím, že by to potěšilo mnoho lidí.


Tady máte nápady, tak máte nad čím dumat DK týme
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru