• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

§2) Jeden účet pro jednoho hráče v § 11 Spojování účtů

  • Zakladatel vlákna DeletedUser37060
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser37060

Guest
[SPOIL]§2) Jeden účet pro jednoho hráče


1) Každý hráč může mít na daném herním světě jen jeden účet.
2) Ustanovení odstavce 1) se nevztahuje na účty, které hráč zastupuje přes Režim dovolená.
3) Je zakázáno přihlásit se na účet jiného hráče jinak, než přes ZvD.
4)Je povoleno převzetí jiného účtu, za předpokladu, že hráč bude vlastnit na daném světě pouze jeden účet. Toto předání je povolené za dodržením následujicích podmínek
a)původní hráč provede změnu registrační emailové adresy
b)nový majitel účtu si na novou emailovou adresu nechá zaslat nové heslo
c)je zakázáné, aby nový majitel účtu vstupoval na darovaný účet před tím, než dané změny na darovaném účtu proběhnou.

Příklady:


  • Je dovolena hra více hráčů na jednom PC. Nicméně tito hráči se mohou přihlašovat pouze na svůj účet a ne na účty ostatních členů rodiny nebo kamarádů a musí dodržovat pravidla v §3.
  • Je zakázáno vyžadovat hesla od jiných hráčů. Pro přihlášení na účet jiného hráče (v případě zástupu) je nutno použít Režim dovolená (Nastavení -> Režim dovolená).
  • Je přísně zakázáno pokoušet se jakkoliv vniknout na jiný účet. Tyto pokusy jsou zaznamenány a budou potrestány.
  • Neobnovujeme, ani nenahrazujeme škody způsobené jiným hráčem, který se dostane na váš účet vlivem “slabého” hesla. Taktéž nemůžeme nahradit škody, způsobené jiným hráčem, který se na účet dostal jiným způsobem (podvodné vylákání hesla, atp.)


§ 11 Spojování účtů

Hráči je dovoleno přenechat jinému hráči své vesnice bez boje, za předpokladu, že budou dorženy podmínky uvedeny v odst. 2 (Vesnice lze převzít pouze šlechticem, není žádný jiný způsob jak převzít vesnici.)


  • a) účty na stejném připojení se nemohou spojit,
  • b) rozhodne-li se hráč skončit s hraním, může dát svůj účet k rozebrání,
  • c) chce-li hráč skončit s hraním hry ihned, může být pro účel rozebrání jeho účtu použita funkce ZvD, přičemž se hráč, který je pověřen ZvD, musí řídit ustanovením §4 odst. 4, resp. §3,
  • d) pokud chce přebrat vesnici i hráč, který byl pověřen ZvD, musí ZvD předat jinému hráči, vyčkat 24 hodin a poté může vesnice začít přebírat,
  • e) ZvD může trvat max. 60 dní za předpokladu, že je zastupovaný účet rozebírán z důvodu ukončení hry původním majitelem, který k rozebrání dal pokyn.

[/SPOIL]

Mám problém, z ktorým si neviem dať rady, aby to bolo čo najjedoduchšie a zároveň s pravidlami.

Hráč Andrej má dva účty - Jozef a Jozef123. Hrá s nimi na 2 rôznych svetoch. Účet Jozef je veľký, veľmi dobre rozohraný účet a Jozef123 je účet malý, slabý a bezvýznamný. Zatiač, čo hrá s veľkým účtom Jozef na nejakom svete, tak s malým účtom Jozef123 sa dostal na Casual. Po nejakej dobe sa mu na Casualy podarilo nahrabať akotak pár vesnic, pretože nemal veľkú vesnicu ani veľa šlachty pri zabratí poslednej vesnice malého účtu, s ktorou sa dal na Casual.
Zrazu sa stane ale zmena, ktorú nikdy pred tým nečakal a jeho veľký účet sa ocitne pod obrovským tlakom a pomaly ale isto ho rozoberajú. Až nakoniec vesnice účtu Jozef zo sveta úplne zmiznú. Rozhodne sa, že chce hrať s týmto účtom, ktorý má plnú vystavanú vesnicu a stovky šlachticov, na Casuali.

Ovšem, tu nastáva problém - §2), 1) Každý hráč může mít na daném herním světě jen jeden účet.
Nie je zakázané účty rozoberať so súhlasom majiteľa účtu, ak sú v ZvD alebo majiteľ účtu bude pri svojom účte na rozobratie do konca. On je však rozhodnutý na Casual ísť s účtom Jozef, ale nechce prísť o doterajší postup s účtom Jozef123. Ako to vyriešiť? :scratch

Konšpiračné teórie:

1. Riešenie:
Prestane hrať s účtom Jozef123, pošle všetky jednotky z neho, niekam do čiernej dery napríklad a než stihne zbarbarieť tak ho zabere s účtom Jozef.
Odpoveď:
Riskuje, že tam bude tak malý časový odstup, že to bude vypadať ako porušovanie §2), 1) a SIP súčasne.


2. Riešenie:
Prejde s účtom Jozef na Casual, účet Jozef123 dá do ZvD hráčovi Michal. Počká 3 týždne, cez ktoré sa na Jozef123 neprihlási ani 1x, ja účte Jozef si pripraví šlachty a po 3-4 týždňoch začne s rozoberaním účtu Jozef123.
Odpoveď:
Teoreticky vzato poruší hneď prvé pravidlo - Jeden účet na jednom svete pre jedného hráča. Technicky vzato, hoci je jeho majiteľ, už s ním viac nehrá, takže nedochádza k SIP. Po 3 týždňoch je limit pre SIP na spoločné operácie, tudíž po 3 týždňoch bez SIP môžu na seba tie dva účty útočiť. Velice zdĺhavé.

3. Riešenie:
Prejde s účtom Jozef na Casual a súčasne svoj účet Jozef123 na Casualy predá do iných rúk. V rámci pravidiel, samozrejme zmení email na ktorý potom pošle nové vygenerované heslo. A potom začne s rozoberaním svojho účtu Jozef123, ktorý už nie je jeho ale nový majiteľ súhlasil s rozoberaním pretože jemu sa hrať nechce alebo nemá čas atď...
Odpoveď:
Technicky vzato neporušuje pravidlá, je to čistý spôsob. Lenže čo ak nezoženie nového majiteľa?

4. Riešenie:
Prečíta si prvú vetu napísanú v § 11, a s plačom pôjde spať.
Odpoveď:
Aj keď neporušuje pravidlá pri hraní s jedným účtom, ale má veľmi silné svedomie, ktoré ho nepustí cez slová "přenechat jinému hráči".

5. Riešenie:
Nechá svoj účet Jozef123 rozobrať hráčovi Michal a pak si preberie nazad vesnice na účet Jozef.
Odpoveď:
Kratšie to trvá z Prahy do Berlína cez Moskvu...

P.s. Neprajem si tu:
príspevky ktoré sa absolútne vymykajú zdravému rozumu s rezervou,
príspevky tzv. spam,
a v rámci slušnosti žiadam hráča joss, ktorý to tu ovšem nečíta, aby nereagoval, nakoľko po mne chcel aby som si ho nevšímal, a na to je dôležitá aj snaha protistrany, tudíž jeho.
 

DeletedUser25426

Guest
Spousta variant, ale zapomínáš na drobnost - první vesnici na casualu nejde zabrat - takže nejde ani rozebrat účet...
Účet může být jen ukončen majitelem nebo smazán pro neaktivitu.
 

DeletedUser37060

Guest
ovšem jednej vesky škoda nebude, keď sa dá zrušiť účet... pak sa barbarka preberie ;)
ale postreh dobrý :D
 

DeletedUser36641

Guest
V tomto případě bych dal účet Michalovi do ZvD a počkal, až budu moc přebírat, protože ze začátku na casualu jsi v pohodě, s deffkou se zabývat nemusíš, 1. ves nejde dobýt, čili uděláš offku a začneš zabírat vesnice, které jsou větší..
(Dejme tomu, že jozef123 má 100000 bodů - Ty jako hráč zkušený nestavíš hl. budovu na lvl 30, ale necháš ji na 20, čili máš na startu Casualu 10495 bodů. (Nebo méně, když by byli snížené hradby, nádvoří atp. ale díky plnému skladu na začátku to budeš mít za chvilku postavené.)
Nevím, jak je to tam přesně, ale můžeš (při 10495 bodech) útočit na hráče, který bude mít tuším 9300 bodů, nebo 11395 bodů.. čili máš možnost bud něco ubourat, nebo přistavět hlavní budovu, aby si mohl útočit na větší/menší hráče.. :)
Postupně se dostaneš na přibližně 100 000 bodů, nebo víc, hráč Michal je třeba stavitel a nudí se, čili Ti mohl vystavět zase pár vesniček, čili účet jozef123 bude mít 150 000 bodů ... čili potřebuješ ještě povyrůst.. zabereš nějaké ty další vesnice.. dostaneš se do "bodového kontaktu" - uděláš si vláčky na 15 vesnic (dejme tomu že účet jozef123 měl 16 vesnic) nechceš riskovat, a tak uděláš 15 vláčků po 5 šašcích a vysíláš jednotky po domluvě s Michalem..
Pak jen odměníš Michala za pomoc.. ale to už je Tvoje věc.. :):cool

Pomohl jsem?
 

DeletedUser37060

Guest
no, dobre ty ;) a na aký dlhý čas to predpokladáš? :D týždeň?
 

DeletedUser36641

Guest
Rozhodně déle - za týden na Casualu nenaklikáš ani full off ;) .. dej tomu Tebou zmiňované 3 měsíce - na Casualu to jde hodně pomalu, a to i když máš vystavěnou vesnici - měl jsem možnost si to zkusit a je to nehorázně nudný svět. :)
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.324
Takže přes ZvD chcete krýt multi? :shock
 

DeletedUser37060

Guest
Biblosi, ide o teóriu, ako to spraviť aby to bolo čisté :D
Mňa napadlo 5 príkladov, ktoré som v prvom príspevku aj uviedol :D
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru