• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Úklid v diplomacii

DeletedUser15465

Guest
Poté, co jsem mazal pár rozpadlých spojenců a přidával novou alianci, jsem zjistil, že je v tom seznamu nehoráznej bordel.
Jistě, nejlepší řešení by bylo nemít spojence a tím by odpadly tyhle starosti :) Tím by se to ale nevyřešilo.
Vemte v úvahu, že hraju na s25, kde je dost nízký limit hráčů v kmeni - 25. Jen můj kmen je rozkouskován do šesti skupinek. Jeden spojenec do dalších pěti. Další tři spojenci - a co by v běžném světě zabralo pět samostatných kmenů, to nám bere těžko uvěřitelných 22 :wackospojenectví. Tohle číslo možná ještě poroste, protože s25 běží teprve měsíc a diplomacie se tedy rozjíždí.
Takže co navrhuji: Seřazení spojenců stejným způsobem, jako si řadíte budovy ve frontě. Nahoru sesterské a bratrské kmeny, pod ně větší spolky a pak dolů menší spojence - to už by bylo na každém diplomatovi, jak by si to zařídil. Nejsem žádnej pán přes programování, ale myslím že je to laicky řečeno otázkou ctrl+c a ctrl+v, zkopírovat kód a je vymalováno.:hi
Než pošlu INNO žádost o tohle vylepšení (které určitě nikomu vadit nebude, má tu snad někdo rád chaos?) tak bych ale rád slyšel názory vás ostatních :)

To je skvelý nápad :yes a myslím, že najednoduchšie by bolo ak by sa to dalo posúvať ako budovy v stavebnej smyčke :) Osobne som taký počet spojenectiev nevydel- teda aspoň myslím- ale nebolo by to na škodu :)

Nejprve si neodpustím osobní poznámku ... dokážu si velice živě představit, že hraješ svět 25, kde je limit na kmen 25 hráčů. 3 roky jsem hrál svět 8, kde byl limit 20 hráčů. A opravdu si nevybavuji kmen, který by měl 20 spojenců ..... i při dvaceti hráčích vždy měly kmeny max 3-5 spojenců + možná 2 sesterky. V tom pak chaos není.
A Tobě se líbí naprosto modrá mapa?

Ale k návrhu .... ačkoliv z pozice hráče, co dost let dělal diplomacii kmenů (cizích v úvodu a pak vlastního), připadne mi to opravdu jako zbytečná věc. Ale budiž. Pookusím se na to podívat z Tvého pohledu - a pak chápu, že Ti to pomůže. Ale tak, jak to popisuješ by v diplomacii musel vzniknout nějaký zaklikávač pro odstupnění síly spojenectví (tomu osobně moc nerozumím, protože pokud mám spojence, tak dobrého a pokud je na nic, není už spojenec).
Rád bych ponechal diplomatům, kteří dopustí, aby jejich kmen měl světle modrý svět, ponechal tu starost o jejich diplomacii a jediné, za co bych tedy asi dal svůj hlas, je drektův návrh posunu v diplomacii, a ať si každý diplomat a vůdce sám pokaždé posune toho či onoho spojence na tu či onu pozici.

jemu jde o to, když má odebrat spojence a tak, odebrat sesterku ... a má jich tam 50, tak v tom má guláš.

No, já to chápu tak - uzavřeš spojko s jedním kmenem - jenže ten se rozrůstá a nabaluje kolem sebe další členy, ale protože je v kmenu málo míst - dělají sestry, bratry, akademie - no a jak postupně vznikají a postupně s nimi uzavíráš stejné smlouvy jako s "mateřským" kmenem - tak se Ti ty kmeny neřadí abecedně pod sebe ale časově - tím vznikne ta nepřehlednost. Takže mít možnost si to srovnat podle abecedy (například), není až tak špatný nápad. Přínosem by byl i tehdy, když se kmeny stále přejmenovávají - jestli se nejdřív kmen jmenoval Angel a pak to časem změní na Zabiják - tak to jméno ale budeš mít pořád první v pořadí, protože ten kmen máš nejdéle v diplomacii, což chápu, že může překážet. Také mám rád, když mohu vše mít nějak systematicky uspořádané :hi

a ty chceš mať 20 spojeneckých kmeňov a 10 sesterských ... ?
neviem ako ty,ale ja tú diplomaciu až tak často nepozerám a ak hej,tak mi nerobí problém si nájsť ten kmeň a odstrániť ho z tadial .

myslím, že dotaz byl aby diplomka nebyla řazena abecedně nebo podle času přidání kmene, ale aby bylo možno pořadí v seznamu spojenců měnit dle vůle diplomata.

Což není úplně blbý nápad,

a to bez ohledu na to, že tazatel má v diplomacii zřejmě guláš, a vylepšení na tom nic nezmění :D

Je to dobrý nápad, a pokud se jedná o banalitu, tak by bylo dobré ji pozměnit.

No guláš v tom opravdu je. A nemám rád modrou mapu, nejsem ten typ diplomata kterej chce mít 20 spojenců :)
Věc se má tak, že šéfuju jedné z akademií. No a jen můj kmen vlastně sestává z 7 sestrobratrských kmenů. Hups, 6 kmenů ve spojencích.
Vypadá to dost hrozně - vím co měl papasese na mysli. Modrá mapa není výhoda, je to mor. Na druhou stranu, svět běží dost krátce. Takže i když máme něco kolem 20 spojenců (reálně to máme... vlastní kmen, jedni podobně nabobtnalí spojenci a pak další tři kmeny. Reálně 4 spojence. To není nijak extra mnoho. Jenže protože tomu tak není a my máme těch spojenců 20, tak by se mohlo hodit si ty kmeny seřadit aspoň podle toho, ke kterému celku patří.

Časem se ty počty beztak osekaj - taky porovnejte počty hráčů na s25 a třeba na s17. I kdyby tam měli na 17ce limit 25 hráčů, tak se počet kmenů nijak dramaticky nezvedne.

Zpět