• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Šľachtic a všetko to čachrovanie okolo neho

DeletedUser2901

Guest
Ne, o rozšíření dosahu šlechtice se na S12 ještě neuvažuje, a dlouho se uvažovat ještě nebude. Je to de fakto vzato nový svět... ;)
 

DeletedUser

Guest
Ztráta vesnice

čuaute chtel semse zeptat poslal sem z jedne vesnice 4 šlechtice na vesnici vzdalenou cca 450hodin jenom že mi tu vesnici zabral nepřítel. tak se chci zeptat co se bude s nima dít jestli dojdou a vesnici MI zaberou nebo proste zmizi či snad propadnou mu?.Díky
 

DeletedUser

Guest
Čaw, to je dobrý nápad, posílat šlechtice tak daleko, hehe.
Nejpravděpodobnější bude, že hráč co přebral vesnici, si ji už teď pěchuje podporama, protože vidí přicházet tvé útoky. Rozhodně bych se s těmi šlechtici i s jejich doprovody....rozloučila.
Ještě dodám, že tvé jednotky nezmizí. Jen budou útočit na již obsazenou vesničku a ne na barbarku.
A ještě dodám, že tvoji šlechtici ji přeberou pouze v tom případě, když vyhrají bitvu a pobijí všechny jednotky ve vesničce a shodí oddanost na nulu. Proto když si nepřítel ves podpoří, tak ti tvé útoky pomřou.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Zdravím, nevíte někdo jek to je se zabitím šlechtice při útoku, někde jsem kdysi četl, že pokud umře polovina doprovodného vojska tak umírá i šlechtic, tak by mě zajímalo jak to je doopravda (kolik % doprovodného voo¨jska musí umřít)
 

DeletedUser21326

Guest
Ahoj,není to jen o procentech zabitých ale i o štěstí.Pomřela mi ani ne třetina doprovodu a šlechtic to vzal s nima-štěstí jsem měl v mínusu.:(:king:nhl
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
JJ tohle jsem procházel, ale i tak se mi zdá trochu divné co se mi stalo ráno.
Posílal jsem útoky na vesnici (ze dvou vesnic 4 šelchtice s doprovodem, složení bylo 500luků na koni+šlechtic, 500TK+šlechtic) první útok šel 500 luků na koni a šelchtic, narazil tam na 250 luků (morálka 95% a štěstí -20,6) umřelo mi tak 25 koní a šlechtic. Nevím ať to prostě počítám jak chci tak mit tam umřelo 5% vojska což dle žádného z uvedených propočtů nějak nevychází (nejmenší ztráty co jsem našel tady na foru aby to zabilo šlechtice bylo cca 20%)

Asi to tak bude ale nějak se mi to prostě nezdá.
 
Nahoru