Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
Po zadání nicku hráče mě to několikrát vyhodilo na přihlašovací stránku....proto jsem to tu napsala.... před minutkou se mi podařilo ten nick dostat do pozvánky ...ufff...se mnou to pc nějak laškuje :rofl
ja teda nadseni z predregistrace nesdilim .. je to jen elegantni obejiti zakonu o Spamu
zaujala me ale veta
4) Na následující stránce najdeš v pravém seznamu všechny tvé staré známé, které klikem na ně pozveš do nového světa. Tito hráči budou, po startu světa, na mapě v tvé blízkosti.
co tim chtel autor rict?
jak moc blizko? aby bylo koho farmit!
kolik policek bude nejblizsi "kamarad"?
kolik policek bude nejvzdalenejsi "kamarad"?
To je zatím otázka a jistě to zjistíme (zrovna se testuje nový svět ... čili by mohlo dojít i na toto) ... osobně také doufám, že to nebude v rámci políček, ale třeba kontinentu.
Chcem sa spytat či je už neskoro na ďalší návrh, pretože to čo som písal by som rád aj navrhol mne by sa to páčilo a určite by som nebol sám teda aspoň myslím:blush