• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze světa 23

DeletedUser34582

Guest
Ujde to až na pomerne veľa učenia ako vždy :D a ešte teraz pred polrokom :D
 

DeletedUser30368

Guest
Povedlo se už někomu porážet UwH, už by je někdo mohl vyklepnout ? :-D Ano myslím Lesíka, Cinc, Hmmm a další :)
 

hrajujá

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
To se jen tak někomu nepovede, držíme hodně pospolu, společně jsme skončili sv.15 a vypadá to, že nebude dlouho trvat a tento svět taky společně dovedeme do zdárného konce. Společně se spojenci jsme bránili hromadky na nás i naše spoluhráče a spojence, nyní už spíše útočíme, připadá mi, že nepřítel v této době není schopen pořádného protiútoku. Na sv.23 se podle mého názoru už nikomu nepovede nás vyklepnout.
A pracar, ruku na srdce, v době, kdy to bylo ještě reálné jsem Ti nabízela jako spoluhráči a sousedovi ze sv.15 vstup do UWH, škoda, že jsi nabídku v té době nevyužil. Po krátké době potom byl už nábor uzavřen.
 

DeletedUser34582

Guest
:D hrajujá úprimne...do kmeňa sa tam tuším zmestilo 100 ľudí..tak neverím, že potom tam bolo napchatých 100 ľudí a jedného dobrého starého kamaráta by ste tam nedostali :) vždy sa miesto nájde hlavne pre takých ľudí :)
 

hrajujá

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
Upřimně Ti napíšu, že na sv.23 se vejde do kmene 60 hráčů a pokud se dohodnou spojenecké kmeny o uzavření náboru, tak to musí dodržet, prostě přes to nejede vlak.
 

DeletedUser30368

Guest
Na světě 23 jsi mi to nemohla nabízet. Byl jsem tam jen asi měsíc. (Pokud ano nepamatuji si to) Já bych stejně nepomohl. Nejsem dobrý hráč :-D...Jsem jen známá tvář, co má všude svoje lidi :-D
 

DeletedUser34582

Guest
:D Zelíčko to bolo o pracarovy :D

Tak potom prepáč moja chyba ako 5 v kmeni som sa nezaujímal o to koľko sa nás tam dostane....ale aj tak s človekom sa dá spolupracovať aj keď sa nevojde do kmeňa a pritom v okoli boli spojenci, takže mohol byť tam a keby si chcel tak poriešiš :)
Ja viem, ale tak to nebolo o nábory hráča čo ho nepoznáte :) ale tak škoda asi riešiť :)
 

hrajujá

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
Hoši právě jsme dostali slevu mincí na 1/3, pro dnešek se s vámi loučím, musím mazat zafarmit, abych se trochu se šlechtou zhojila.
 
Nahoru