• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze velmocí světa 29

  • Zakladatel vlákna DeletedUser30368
  • Vytvořeno

Lotosový kvítek

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
116
Hezká pohádka.... :mocking
A tu o Otesánkovi neznáš ? :)
Tohle určitě nebylo důvodem banu, který uvedl support....


Příště by sis měl dávat pozor a nedávat si na dva své účty stejné heslo :p
 

DeletedUser

Guest
mam jeden učet nemam 5 rokov aby som si vytvaral dva učty ,pravidla poznam.
 

DeletedUser

Guest
dostat ban za to že někdo má stejné heslo? upřímně tomu ani trochu nevěřím, že by dva hráči (kteří se spolu neznají a neví o sobě, jen mají náhodou stejné heslo) dostali ban..
 

DeletedUser

Guest
Navíc jsem už před několika měsíci viděl od někoho ze supportu napsané, že oni naše hesla neznají a nemají co s nimi dělat.
 

Lotosový kvítek

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
116
Ale oni nepíší, že nevidí naše hesla - oni (kvůli podvodníkům vydávajících se za support a tahajících z hráčů hesla) neustále opakují, že "support nepotřebuje znát vaše hesla".
 

= Jiras =

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Nikomu som sa nenabural,predstav si že ideš hrat a maš bloknuty učet že nejaky hrač ma rovnake heslo :D ,nikoho tu nemystifikujem jiras to že ty to nevieš pochopit celu vec za to nemožem.


Jasně jsem tě žádala aby ses obrátil na ticket systém s tím že fórum neslouží k probírání trestů. Mé varování si neakceptoval .. Tím to žádám moderatory o promazání tvých příspěvků.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.326
Asi ponesu dříví do lesa, ale přesto to znovu připomenu - výhrady týkající se trestů patří do ticket systému. Zde se konkrétní věci řešit nemohou, je to i z důvodu ochrany trestaných. Takto jen sám upozorňuješ na to, že je možné na Tvůj účet v pohodě útočit, neb se nemůžeš bránit.

Uvědom si, že by mohlo také dojít k situaci, kdy bych byl nucen tuto diskuzi dočasně uzamknout. Kdybyste tu místo diskuse o dění ve světě 29, vedli řeči proti DK týmu.
 

DeletedUser

Guest
ako som mal zistit že iny hrač ma heslo ako ja ,čo som einstein ,na tuto otazku my nikdo nedokaže odpovedat aj na tu včom som porušil pravidla.
 

DeletedUser34582

Guest
V čom si porušil pravidlá máš v ticket systéme....bez urážky, ale na jednej strane píšeš, že si dostal ban za rovnaké heslo čo je poriadny nezmysel a na druhej píšeš, že nevieš čo si porušil... uvedomuješ si čo píšeš ?

PRestaň tu riešiť somariny máš ticket systém tam to rieš koľko chceš tu na napr. kokosák už dávno kvôli Tebe nemohol pochváliť :D
 

DeletedUser36491

Guest
Moderátor Biblos jasně řekl, že tu tyto věci zde řešit nebudete.
Tohle se řeší přes Support.
Děkuji za pochopení.
 
Nahoru