• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze

LucusQa

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
Zde můžete volně diskutovat k probíhající soutěži.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.324
Namaluj kasárnu je co za češtinářský tvar prosím? Já znám jen kasárna nebo kasárny. To by bylo ke gramatické stránce soutěže.
Nyní ještě prosím o vysvětlení jak je myšleno namaluj - vlastnoručně tužkou, pastelem, olejem, fixem, křídou, akrylem atp. namalovat na papír (čtvrtku, karton atp.), ofotit a přenést na fórum, nebo je možné použít i grafický program, či jen dotvořit volně přístupný obrázek z internetu? A budovou kasárna je myšlena právě ta budova, jak je zobrazena ve hře, nebo to, jak si kasárna představuje autor kresby? Jako oblíbená jednotka může být použit obrázek jednotky ze hry, nebo musí být také vlastnoručně namalována? Postavy kreslit neumím, tak abych věděl, jestli se do soutěže vůbec pouštět.
 

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
191
Češtinářský pedant se probudil.
Pokud tomu nerozumíš, poskytnu ti volný překlad :
Když někdo napíše "namaluj kasárna", chápu to jako instrukci k vytvoření vizuálního znázornění kasáren. Může to být obraz, kresba, digitální ilustrace nebo dokonce 3D model apod.

Pokud ti vadí nespisovnost a prznění českého jazyka, tak doporučuji se nepřipojovat vůbec na internet a zalézt někam do jeskyně a číst knihy :-D
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.324
Já to raději řeším tak, že na chyby upozorňuji. "Strčit hlavu do písku" není řešení.
 
Nahoru