- Počet poděkování
- 33
Jediný způsob, kterým se vám podaří zvednout úroveň casualů je ten, že "dobré" hráče unudíte k smrti a oni to přestanou hrát. Potom možná ten svět bude mít zase úroveň, až tam budou hrát jenom nováčci. Za poslední 2-3 roky jsme vám předložili několik dost zajímavých návrhů, které měli zajistit atraktivitu pro lepší hráče a zároveň poskytnout prostor pro slabé hráče si alespoň zahrát. Bohužel na nás totálně házíte bobek a evidentně nehodláte nic udělat. Mám tenhle typ světa rád. Hrál jsem více nebo méně na každém casualu, ale tohle mě už přestává bavit. CSP9 je sám o sobě o ničem. Hráči přijdou na 5 minut denně a tím tahle "zábava" končí. Z nostalgie si tenhle svět asi i zahraju, ale pokud se nic nezmění, což evidentně možné je, když to jde všude v cizině. Tak to bude zároveň můj poslední svět.
mám na csp9 inventář, který by se mi víc hodil na csp10
upřímně tomu nerozumím. Ta hra by měla být pro nás, pro hráče. My jsme ti co to platí. Ruku na srdce.. My jsme ti kdo platí tebe kozmiczi. Pokud nějakou změnu žádá značná část hráčů, měla by být projevena minimálně snaha o to této snaze vyjít vstříc.. Casual co casual se snažíme o udržení ba dokonce navýšení hráčské komunity.. říkáme vám z praxe, co se hráčům na tomto světě líbí a co bychom změnili, aby to bylo zábavnější a hrálo to více lidí.. Ale vy si stojíte na uších. No nic.. je to ve finále váš boj. My si můžeme najít jinou kratochvíli na utrácení času a peněz.