• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 39

DeletedUser40910

Guest
Je to zajimavý nápad,líbí se mi..ikdyž teda nejsem noční hráč,nevadí mi to. =)

Jediný co mě zklamalo je kostel..nesnáším ho. :D
 

DeletedUser

Guest
Já to tušil že to bude něco z nočním bonusem :D a i rychlost a kostely jsem trefil :D
 

DeletedUser40790

Guest
Super tohle nastavení se mi hodně líbí :). Tenhle sbět bude rozhodně zábava :D už jen proto, že mi zase tolik nevadí ráno vstávat :p
 

DeletedUser34355

Guest
dd

to zase pro mně je tohle nastavení hodně pod průměrný nemam rád kostely a pomalost :D
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser40790

Guest
S kostelama jsem ještě nehrál nějak jsem se jim vyhnul ... ještě nevim jestli se mi líběj nebo ne :D
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser33829

Guest
Tramtadadá!

NOČNÍ BONUS JE POUZE 50%, TZN. OBRANA V DOBĚ NOČNÍHO BONUSU BUDE BOJOVAT O 50% SILNĚJI, NEŽ VE DNE.

Tak příště by to chtělo dávat indicie, které budou pravdivé.:mocking Pro jistotu jsem se díval do konfigurace všech světů, kromě s4, ten se vyhledat už nedá a to je celkem jedno. U skoro všech světů je <def_factor>2</def_factor> 2 = 100 %, vyjma s8, kde je 1 = noční bonus neaktivní, s14 a s22, kde je 2.5 = 150 % (to si pamatuji), u s 23 je def factor jen 2, ale v nastavení na wiki je napsáno 150 %, nehrál jsem tam, ale nesouhlasí to a pouze u s16 je def factor 1.5 = 50 %.

Takže bylo to jen jednou, ale před pěti lety, ne dvěma.:D Kdybys napsal 5 let, třeba bych to tipl správně.:cool

Před rokem jsi psal, že by to někdy chtělo svět bez nočního bonusu jestli si pamatuji dobře, škoda že se ho nedočkáme.:mocking

Některé závěry jsou moc ukvapené, v době nočního bonusu bude útočit stále nevýhodné, to už bych jako „horší“ považoval kratší dobu trvání nočního bonusu, než jeho procentuální snížení (třeba jako na s19, kde byl 100 %, ale až od 2:00 do 8:00, nebo teď je na dvou světech pro změnu od 0:00 do 7:00) a útočilo se v noci i na s22, kde byl noční bonus 150 %, prostě vojáky musíte mít ve vesnicích i v noci, navíc se to vztahuje jen na vojáky, ne hradby a jejich bonus a základní obranu vesnice, útočit v noci jde na každém světě a vždycky šlo, když jste měli málo vojska, nebo žádné, tak pro útočníka to bylo i tak výhodnější zaútočit v noci a pořád i při 50 % nočního bonusu je to méně výhodné, než přes den.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Jsme si naprosto vědomi toho, že kostely nepatří u hráčů mezi oblíbené a proto se je snažíme aktivovat méně. Poslední 4 světy, které jsme spouštěli, jsme spustili bez kostelů, proto jsme se rozhodli nyní kostel aktivovat.

Shedde: Já jsem napsal jsme dané unikátní nastavení už více jak 2 roky nenastavili, což je pravda. Ovšem nedohledával jsem přesně, kdy naposledy jsme dané nastavení nastavovali. A navíc, nemohl jsem vám to přece přednést na zlatém podnosu a říct, na kterém světě to naposledy bylo, že?
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Již 22.1.2015 v průběhu dopoledne...
 
Nahoru