• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 39

DeletedUser

Guest
Teď se toho moc neděje .. útoky od PzC a genu skončili :(
Crus poslalo jen pár výstřelů do tmy jako reakci na arceuse a dál nic..

jsem zvědav co bude v příštích dnech :)
 

DeletedUser

Guest
čo sa tíka OFF ukazuje offenzívnu aktivitu na bojovom poli, štatistiky sú len informačné ako sa mu darí, ovšem toto tiež nie je dôkazom toho, že daný hráč, ktorý útočí je dobrý,

Poslali ma tu naši hrači,aby som reagoval na tie hluposti čo tu zas pišeš,ktore na DK vobec nefunguju.

O akej aktivite tu pišeš,ten čo posiela utoky je dobry ? Posielať utoky,je niečo tažke,niečo super a svedči o kvalite hrača ?
Keď k PC posadim svojho 10 ročneho syna,zadam mu koordinaty,kam to ma poslať,kam utočiť,necham mu všetkych mojich 80 utokov,bude rovnako uspešny,rovnako bude utočnik dna,ked pošle všetko,to bude dobry ,keď to pošle na smrt,bez maleho uspechu ?
Utočiť je daleko,daleko lahšie ako braniť,posielať utoky vie aj opica,aj o všetko prist,aj byt utočnik dna.

Uvediem ti príklad, napríklad pri mne je hráč Satanas02, je to jedna z najväčších lamiek ktorú som na tomto svete videl a vieš prečo stále, žije? preto lebo má v každej veske na fronte 8000 katov a ohne (samozrejme nie svoje). A to je podľa teba dobrý hráč?

Nepochopil si ma,ako vždy a od začiatku vobec nechapeš o čo na DK ide.
Može byt lamka,to že tam ma betony,je to dobra vyzitka kmena,raz ten hrač patri ku kmenu,ma sa kmen o neho starat,betony mat nie je tažke,tažke je byt pod utokmi,chytat vlaciky slachty,brat dedinky obratom spet,zachovat si army,na tie najdolezitejšie boje a prežit,to je jedina tažka vec na DK,čo ovlada par ludi,aj na tomto svete,na to je treba dk skusenosti,dlhorocne.
Ty si ale od zaciatku utočil do betonov,od začiatku sveta,na každy kmen a každeho nepriatela,kolko krat som Ti pisal ?
Prečo utočiš od seba na svoje pozicie? Prečo neutočiš na pozicie inych,kde to iny nečakaju,aby iny zaberali a ťažili z tvojich utokov a Tvojho učtu.
Presne toto je dovod,prečo nechodim na prve linie,dopadne to už roky tak isto a rovnako,každy okolo mna sa zabetonuje,zautočiť na mna,nik nema gule,prečo by som tam šiel?
Radšej budem všade pomahať inym,nik nevie kam idem,kde budeme zaberat,každy z mojich utokov taži.
Nemaš byt ty hviezda,zničit si 100 utokov a zabrat 2 dedinky lebo ideš do betonov,to su tvoje utoky a tvoj učet na nič,je nevyuzity,ty si premrhavas utoky kde nemas,v podstate obranca vyhral.
Nemaš to robit,lebo je to o kmeni,nie o tebe,kmen ma vyhrat svet,vojny a byt uspesny,nepozeraj sa tolko do zrkadla,ale začni hrat konečne pre inych a pre svoj kmen,do vtedy nikdy uspešny kmen mat nebudeš,nemal si a nebudeš.
Aj to som Ti pisal,keď chcem zaberat,idem na zastup,tam betony nebudu,nemusim mat vo vlastnej kolonke,5 zabranych dedin za mesiac,chcem mat vo svojej kolonke 30 zabranych dedin,len koli tomu,že som to od seba a pre inych vycistil a cely kmen mal z toho osoh a 6x viac dedin,ako ked ty ideš do betonov a pre seba.

Schvalne,napiš mi 2 nicky v kmeni,pre koho si poslal všetky utoky ktore si mal/nie 2,ani 10,všetky !/,aby zaberali iny,napr 50 utokov,inde ako na svoje pozicie,kde si nemal ty z toho osoh,ale druhy sa tešili zo zaberania,nemyslim si,že za skoro 11 mesiacov taky hrač existuje,Teba som poznal ako DK narcisa a nikdy som si nevšimol aby to bolo inak,to je Tvoj hlavny problem,prečo kmen kde si,nikdy uspešny vo vojnach nebude.
 

DeletedUser24123

Guest
Zaujímavé, že si myslíš, že to čo som napísal sú "somariny" za ten príspevok som dostal 2 reputácie za "dobrú argumentáciu" tak asi žiješ v inom vesmíre ako ja, ale to čo som napísal za tým si stojím.

Koľko útokov som poslal mimo svoje línie? chceš to počuť ? skúšal som to nejeden krát, ale na mňa si dávajú všetci taký pozor, že keď pošlem niekde 20 útokov tak tam je ešte väčší beton ako keby som to poslal o dve políčka pod seba ;) to je rešpekt ktorý som si vybudoval bojom a nie kecami o boji na fóre narozdiel od teba.

Keď sa pozrieš na mapku a rozklikneš si mňa čo vidíš? ja vidím hráča ktorý bojuje o svoju pozíciu a väčšinu vesničiek má na fronte z nepriateľom aby bránil svoj kmeň čo najviac môže.

PS 100 útokov na dve vesky som si nezničil zatiaľ maximálne čo som si zničil bolo 24 full v jeden veske keď sme spolu ako kmeň deportovali Gepra od nás preč. Mal tam cca 60k pechoty a 5k katov a ohne, nepomohlo mu to, ani Satanovi nepomohlo to že mal 120k pechoty vo veske hneď vedľa mojej, to je tlak (útoční tlak) kde si nepriateľ nemôže byť istý tým, že si žiadnu vesku nevezmem ;)
 

DeletedUser

Guest
Off a Deff jsou taková zvláštní čísla, kterýma se někteří hráči ohání, ale přitom ani jedno z nich nevypovídá o kvalitě daného hráče.
Z Deffu jsme schopni zjistit akorát to, že hráč si umí sehnat podpory a že kmen mu ty podpory poskytne, ale osobních kvalitách hráče nezjistíme nic. I ten nejhorší obránce může mít největší deffrank když má za sebou dobrý kmen a je schopný napsat žádost o podpory. Umění obránce je držet frontu s minimální pomocí a při tom neztrácet vesnice, ale i dobrý obránce ví, že je třeba sundávat útoky jinak na něj pujdou znova a tak nejde rozeznat z Deffu kdo je vlastně dobrý a kdo ne. Tuto informaci získáváme teprve až po zkušenosti ať už přímé kdy s hráčem bojujeme nebo nepřímé kdy sledujeme např. skrze forum jak s ním bojuje někdo jiný.

Offrank je jen nic neříkající číslo, protože v jeho zisku hraje roli až moc proměnných.
čo sa tíka OFF ukazuje offenzívnu aktivitu na bojovom poli
S tím taky zas tak nesouhlasím, protože dosahovat top offu může jak hráč co má 30% útočných a útočí každých 10 dní tak hráč co jich má 90% útočných a útočí jednou za 50 dní.
Vysoký offrank se dá získat mnoha způsoby a nesmyslné mlácení betonů na frontě a téměř nulových zisků vesnic je jeden z nich. Podobně jako u Deffu není umění všechno zabíjet. V tomto případě je umění zabrat nepříteli xx vesnic a při tom ztratit minimum offek.
Např. když už tu byl zmíněn arceus .. +1 milion offu a zisk asi 32 vesnic a stále má půlku offek na plném stavu. Jiní jsou schopní udělat větší offrank a nakonec zabrat se štěstím 2-3 vesnice. Tímto jsme se dostali k dalšímu faktoru offranku a to je samotný napadený hráč a jeho snaha a umění bránit, které offrank ovlivňuje asi ze všech faktorů nejvíc neboť obránce je ten kdo rozhoduje které útoky zemřou a kolik obrany při tom vezmou.

Nemaš to robit,lebo je to o kmeni,nie o tebe,kmen ma vyhrat svet,vojny a byt uspesny,nepozeraj sa tolko do zrkadla,ale začni hrat konečne pre inych a pre svoj kmen
S tímto souhlasím (mám na mysli první část .. Gasty je schopný hrát pro kmen, kdyby ne tak kmen za ním nemůže stát. neznám moc lidí co by chtělo za vůdce člověka, který myslí jen na sebe. Třeba tě Gasty vyvede z omylu a ukáže ti že je týmový hráč.)
Proto se to taky jmenuje divoké kmeny.. hra je postavená na kmeni a ne na jednotlivcích. Záleží tu na spolupráci, komunikaci a pomoci a jednotlivci nemají šanci nic dokázat. Hráč, který je schopný padnout pro kmen zjistí, že kmen je schopný padnout pro něj a nenechá ho padnout. V ideálním případě si hráči nepomáhají kvuli tomu že jsou v jednom kmeni, ale kvuli tomu že jsou přátelé.
 

DeletedUser31553

Guest
Off, deff rank v kombinaci s twstats řekne skoro všechno :D samostatně to muže být zavádějící sledovat jen jednu hodnotu to je pravda :D

Všechny statistiky jsou zpochybnitelné jak žebříček bodů tak i vyhrané světy :D
 

DeletedUser

Guest
Souhlasím ...
Vidět jen něčí vysoké body a počty vesnic může být také zavádějící. Řeknu si: "to je borec".
Mrknu dál a vidím, že jen požíral barbarky a stavěl, z čehož se dá usuzovat, že s velkou pravděpodobností neumí bránit ani útočit.
 
Nahoru