- Počet poděkování
- 145
Zbytečný otevírat starý rány, ale rýpnout jsem si do nich muselTak nevím já je předtím neviděltřeba maš jinou zkušenost, ale tady byli fér z toho co sem viděl
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbytečný otevírat starý rány, ale rýpnout jsem si do nich muselTak nevím já je předtím neviděltřeba maš jinou zkušenost, ale tady byli fér z toho co sem viděl
![]()

, samozřejmě. Zaútočit na spojence ve 3 ráno s tím, že mám člověka u nich ve vedení je za hranou. Otočit diplomacii, protože Další 2 spojenecké kmeny s Vámi nepočítají do VK mi ale zase přijde třeba v pořádku atd. Pak se stává, že na jeden kmen slyšíš jaké jsou krysy i když s Tebou hráli úplně normálně na jiném. 
jak jsem psal, jen jsem nevydržel si nerýpnout, když se tu psalo o tom, jak strašně moc dodržují dohody
ale netvrdím, že to jiní nedělají a že to někdy není pro kmen potřeba 
Jo je to prdelcelej svět se snažili vymyslet jak a kdy nas zradit, akorat že narazili na férovej kmen.. Big up TOI , že jsou jeden z mála kmenu kterej drží dohodu a nevymění boty jen protože by mu na konci mohli slušet více
Franto ono je ve vysledku jedno co si mysliš, všichni jsme tam hrali a víme jak to bylo, takže tvoje pohadky vycucany z prstu ( se kterym jsi se nejspiše šťoural v zadku, jinak si do nedokažu vysvětlit) , kde pišeš jak jsme to měli v planu celou hru atd, jen aby jsi si tu tvoji realitu překrotil nějak tak aby jsi nebyl za tu krysu, jsou uplně mimo a neuvěři ti to snad ani vlastni hrači
Přijde mi to docela usměvnyProč to vlastně dělaš ? mysliš že ti to zachrani reputaci ? však na každym světě kde jste tak dělate totalně ubohý věci, a ještě ty světy ani nevyhrajete
tak co ti je
jakou reputaci? čteš vůbec co píšu než se tu začneš vyjadřovat?
nebo se prostě zhulíš a jak vidíš můj nick, tak se změníš na generátor náhodných slov?