• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 88

Ezio Auditore

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
73
Support by se vyjádřit uměl, ale prostě nesmí. Hru ovlivňují hráči sami tím, jak nedodržují pravidla hry. A když spadne klec - samozřejmě, že viní support. Nepřiznají, čím se snažili obejít pravidla. Čest světlým výjimkám.
Ačkoliv jsem tajně straw fandil a přeji jim ten win, tak to co se stalo na tomto světě je hodně nešikovné a na support to vrhá nejhorší světlo, jaké vůbec může. Ještě pokud se k tomu vůbec odmítá support jakkoliv vyjádřit. Protože všichni věděli, že herně měl lup náskok, který nebyl straw a Franta nikdy schopný dohnat. A byl to právě support, který rozhodl, že to nevyhraje Lup, ale jeho sokové. Ano, je zde ten argument, že chaox neměl používat nepovolené skripty (pokud je vůbec používal - to jednoduše veřejnost nemá jak ověřit), ale na světě, kde to ovlivní hru polovině světa, kde se ti lidi půl roku snažili a pak jim to zkazí "vyšší moc", má být promyšlená výstavba univerzity jiným způsobem v případě banu. Pak se nedivte, že vám ať už veřejně, nebo do ticketu přistanou nějaké peprné věci. Za mě by měl být support opravdu transparentnější, tedy aspoň by mělo být řečeno: ano, chaox pouzival konkrétně tento a tento skript a za to je podle tohoto a tohoto pravidla tento trest.


Za mě je tento svět docela průser pro CZDK, který zajistí opět zmenšení DK komunity.

Každopádně i tak, sláva vítězům a čest poraženým.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
@Kozmicz
Takže vy ovlivnite cely svět a ani nemůžete říct jestli to bylo chybně či ne. To mi nějak hlava nebere. Kdyby jste se k tomu uměli aspoň vyjádřit. Ten ban se dotkl poloviny světa ne jenom jednoho hráče.

Na otázku, zda to bylo chybně ti odpovědět můžeme. Ne, nebylo to chybně.
My nemůžeme informace poskytovat jiným hráčům, ale s hráčem jsme protest samozřejmě vedli a vysvětlovali mu důvody jeho blokace v mezích toho, co support sdělovat může. Nemůžeme dávat žádné screeny z tooolu. Nemůžeme sdělovat, jaké skripty jsou a jaké nejsou detekované, to je vše je přísně zakázané.
 

Trepkyn

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Celkově by to chtělo podle mě předělat systém univerzitního světa.

Ani původní nastavení o 10 lidech a podporách jen v rámci kmene, které vypadalo slibně, tak nakonec styl hry neovlivnilo.

Příště bych navrhl i změnu:

- posílání surovin jen v rámci kmene (bude těžší udotovat uni)
- snížená obrana univerzitní vesnice, něco jako mají runové vesnice... buď -50 % defaultně, nebo třeba -3 % za úroveň... samozřejmě pro nastavení bez kostela, s kostelem třeba -25 % defaultně nebo -1 % za úroveň... aby šla vůbec sundat

Se současným nastavením bylo jasné, že to buď vyhraje LuP nebo FRANTA (KARMAGEDON)... s tím, že díky zásahu Supportu, ať už oprávněným nebo ne, to vyhrál KARMAGEDON.
 
Naposledy upraveno:

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Je to tak! Je to alespoň důkaz toho, že opravdu nesledujeme, kdo s kým a proti komu válčí, kdo koho dobýjí apod. Jelikož dva kmeny dostavěli univerzitu na lvl30, tak po otevření okna s vítěznou podmínkou jednou je na první pozici jeden kmen, po aktualizaci stránky se to vymění. Je to vždy náhodně. Tam není uvedeno, kdo ji dostavěl dřív, takže z toho to nevyčteme. To byl ten důvod, proč jsme omylem na hlavní stránce kmeny vyměnili. :)
 
Nahoru