• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 89

Deswer

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
23
Nevím jestli to furt funguje, ale ankety byli svého času zabudovaný přímo ve hře. Mám dojem, že se skrz ně hlasovalo, jestli se má snížit cena mincí.
tk ankety jsou k ničemu mužeš je vyhodit do koše pokud ty je nevyplní všichni lidí ( odpoví 10 nejvetších zavislaku a to je všechno ) pokud to berou jako anketu tak je to leda (Odpad Anketa)
 

Deswer

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
23
Děkujeme za vaše nápady! Jeden z návrhů jsme vybrali a poslali ke schválení! Co myslíte, čí návrh vyhrál?
tak to nevíme proto že to vždy vybíráte random :D ale zajímalo by mě to / sice tento svět nepůjdu asi mam obíhačky u dost doktoru :D takže čas nebude
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Snad ten nejlepší :D

mimochodem, viděl jsem na polském fórku anketu o tom jak by měl svět vypadat, je možné něco takového udělat i zde na fórku ?
je mi jasný že nemůže být pořád dominance, nebo stejný styl světů, ale parametry jako Farm limit, milisekundy, sběr, paladin a podobný věci by se dali dobře odhlasovat a mohlo by to být super v tom, že by si to zvolila většina.

Zobrazit přílohu uživatele 7441

Bohužel u nás není tak velká herní komunita, aby mělo cenu dělat takovou anketu na fóru. Nebylo by to o tom, jaké nastavení je nejlepší, ale kdo sežene nejvíce kamarádů, aby hlasovali tak, jak si on sám přeje. V minulosti jsme podobnou anketu prováděli přímo ve hře, kde lze udělat průzkum a dopadlo to přesně tak, jak jsme si mysleli, že to dopadne. Víme, co je u hráčů nejvíce oblíbené - rychlost 2, dominance, bez kostelů, bez strážní věže, bez pevnosti, s paladinem. Jediné co dopadlo téměř 50/50 jsou luky, tam to hlasování bylo opravdu vyrovnané. Ve všem ostatním jednoznačné. Ovšem, nemůžeme dělat stále světy s tímto nastavením, které by snad každé hlasování vyhrálo.
 

Gurk

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2
Bylo by dobré zvážit třeba přidání jiné obranné jednotky a nebo útočné.A pokud jsou kostely které mě osobně tedy moc neberou nebo spíše vůbec nastavit větší rozsah víry a u druhého stupně možnost rychlejší stavby tedy méně potřebné kapacity seláku a třeba dát i stupeň 4 nějaký.Také by nebylo od věci dát nastavení jako bylo třeba na světě 2 nebo 3 myslím že sv. 2 byl dle mého super už si moc nevzpomínám na detaily ale třeba počet lidí v kmenu bych dal klidně dejme tomu 50 nebo 70 ale podpory jen v rámci kmene a pokud odejdeš sám z kmene tak nemožnost třeba 14 dní vstoupit někam jinam.Pokud by tě kmen vyhodil tak ne ale pokud by jsi sám odešel.To by bylo zajímavé.A dominanci třeba 70% myslím si že by to bylo dravější a také třeba limit pb možných použít každý měsíc nějaké premko atd. to je jasný ale prostě zamezit to mu aby do toho někdo narval mega peníze a byl rychlejší nežý ostatní.To se dá určitě ošetřit třeba nemožnost zkracovat stavby pro nikoho prostě si musíš zvilot taktiku tak aby jsi si vystačil i s tou délkou stavby dlouhou třeba kovárny.A také například nemožnost použít premiové body právě na zkracování stavby u opevnění když někomo valíš a on za pár hodin udělá hradby zase 20.Je plno věcí které by šly rozumě upravit aby hra byla zajímavější...i ta morálka i když ji chápu ale realita je také jiná prostě silnější vyhrává tak kdo je slabý se bu´d ubrání nebo ne ale za stejných podmínek...třeba dát klidně silnější domobranu to je řešení například...no už mlčím raději...pěkný večer všem.
 

Albi

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
28
Nastavení super! líbi se mi rychlost 1 a 150% produkce, ale neaktivní sběr? však to bylo na s86 a pokud se tu řeší, že hráči nejčastěji chtějí rychlost 2. Tak bych ještě 1-2 světy bez sběru nedával.

Hlavně hráči, co jedou def a nefarmí vesnice s LK, tak přicházejí o přísun surovin.


EDIT: ještě bych se chtěl zeptat
  • Zvýšená produkce surovin (150%)
je o 150% jako tomu bylo na s85(kde teda bylo jen o 100%) nebo je to celkem na 150% takže zvýšená jen o 50%?
 
Naposledy upraveno:

Prorok96

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Zdravím, pokud stále platí, že máte poslední slovo, tak bych chtěl trochu orodovat za nastavení nočního bonusu. Ať už za nás, co se chceme vyspat a nechceme zmizet přes víkend z mapy, tak i za lidi z jiného časového pásma, co si chtějí zahrát s kámošema z ČR :) (Nechat ho nastavit hráče podle sebe) A tak trochu mé osobní skromné přání by bylo bez kostela, který je poslední dobou na každém světě, ale tak s tím se nějak vyrovnám :D
 
Nahoru